Jollant-a parašė:
Pas mane taip pat pirmas nestumas. Kol kas priaugau +4 kg. Sunkumu jokiu baisiu nejauciu. Miegoti kol kas trukdo tik tualetas![]()
4kg tik?
Jollant-a parašė:
Pas mane taip pat pirmas nestumas. Kol kas priaugau +4 kg. Sunkumu jokiu baisiu nejauciu. Miegoti kol kas trukdo tik tualetas![]()
4kg tik?
freedom parašė:
o kam nors yra skatine del pernesiojimo? man su pirmaja skatino kai nesivere kaklelis, bet as atvaziavau su saremiais ir 38sav.. o dabar jau 4d kai pernesioju ir ga…
Suleidzia skatinamuju ir po keliu valandu prasideda saremiukai. Nuleidzia vandenys, tada satemiai stiprieja. Man visa tai uzeme 12h. Suleido skatinamuosius 8 ryte lelukas gime 19.30 bet jau styprus skausmai prasidejo po kokiu 3-4h. Kaip bus si kart nezinau bet manau bus panasiai. Sako pats gymdymas bus greiciau. Jau greit suzinosiu
galesiu papasakot
freedom parašė:
o kam nors yra skatine del pernesiojimo? man su pirmaja skatino kai nesivere kaklelis, bet as atvaziavau su saremiais ir 38sav.. o dabar jau 4d kai pernesioju ir ga…
Man pirmaji skatino,pernesiojau 7 d,visas 7dienas vesdavo ant kedes masazuodavo kakleli bet veiklos jokios nebuvo...7 diena pasieme i gimdykla ir prakirpo vandenis...tada prasidejo saremiai...pasiprasiau nuskausminimo....bet tai suletino veikla...tada gavau dar skatinamuju...bet kaklelis vistiek sunkiai daresi...siaip netaip po 8 val pagimdziau....bet tai buvo pries 14 metu
Kiekvienai moteriai skirtingai...taip kad nusiteikit kad viskas praeis greitai ir lengvai ;)
AgneHill parašė:
As tai mazai rasau , nes nesinori vien bedavotis ir dejuoti.... uzkniso juodai mane tas gigantiskas pilvas , jau vakarais prapliupstu verkti ir tikrai nepasiilgsiu …
Aš ir retai parašau nes tikrai irgi vargina jau tas nėštumas naktys bemiegės kaip lunatiko, ištisai sunku įsitaisyti patogiai, dabar prasidėjo skausmai pilvo apačioje na jau psichologiškai veikia esu ištisai pikta nesinori niekur eiti tik sėdėt ir laukt kada ateis TAS momentas.
Man rytoj prasideda 38 savaite
+8 kg. Nestumo pradzia buvo sunki 3 menesius vemiau nuo ryto iki vakaro,netgi ligonineje teko paguleti..po 3 menesiu baigesi tie vargeliai
Vakar buvau pas gydytoja,apziurejo kakleli,paklause sirdutes,paziurejo echoskopu sake viskai puikiai,tikrai nepernesiosiu pagal ja
Kiekviena diena vis jauciu paruosiamuosius saremius, vis pamaudzia,paskauda. Laukiam.. :))
sald_ parašė:
Man rytoj prasideda 38 savaite+8 kg. Nestumo pradzia buvo sunki 3 menesius vemiau nuo ryto iki vakaro,netgi ligonineje teko paguleti..po 3 menesiu baigesi tie v…
Man ryt 39+3 dienos nejauciu jokiu paruosemuju nieko.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2016-m-rugsejinukai-3
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai