Beje kaip jums su valgymu? As tai jauciuos kaip rijike valgyt noriu pastoviai...

freedom parašė:
Beje kaip jums su valgymu? As tai jauciuos kaip rijikevalgyt noriu pastoviai...
Su valgiu nera bedos ☺ tik va dabar i pabaiga saldziai pradejau noeet, tai bandeles tai pyrago kokio obuoliu.. bet man negalima, jau gana ir taip 17 kg viršaus pasitobulinau ☺ o šiaip, negaliu sakyt kad labai alkana jauciuos, ir man rugstis kyla gan smarkiai.. tai xraugauju su renie ir susipykt reikia su pieno produktais. O taip norisi...
freedom parašė:
Kazkaip abejoju, man atrodo kad tuometu jie ramiausiai sau miegaplius mes nezinosime nors ir bus apsivijus virkstele nuo ko butent ji apsivijo..
Bet per echo tai mato ar apsivijus virkstele ar ne.. nes man dabar kai dare paskutini kart echo, irase, kad virkstele apsivijys 0 kartu. O su pirmu man mate, kad pora kart apsivijus..
Tik 17kg as jau 25kg
bet sake gan daug vandenu pas manes ir pries nestuma smulki buvau tai dabar klubai issiplete labiau ir pilvas kaip dvynukus nesiociau
Su pirmaja buvau 22kg priaugus, bet po gimdymo apie 10kg buvo like kuriuos numeciau per puse metu, tai dabar ir nelabai bijau tu kilogramu
freedom parašė:
Tik 17kgas jau 25kg
bet sake gan daug vandenu pas manes ir pries nestuma smulki buvau tai dabar klubai issiplete labiau ir pilvas kaip dvynukus nesiociau
![]()
Pas mane, taip pat sake vandenu klanai☺ taip ir issireiske
Andza parašė:
Ar cia visai nebedaug liko bendraujanciu ar visos gimdo?anksciau budavo daug diskusiju db visai tuscia...
As tai mazai rasau , nes nesinori vien bedavotis ir dejuoti.... uzkniso juodai mane tas gigantiskas pilvas , jau vakarais prapliupstu verkti ir tikrai nepasiilgsiu as to nestumo, labai jis prailgo man
AgneHill parašė:
As tai mazai rasau , nes nesinori vien bedavotis ir dejuoti.... uzkniso juodai mane tas gigantiskas pilvas , jau vakarais prapliupstu verkti ir tikrai nepasiilgsiu …
Man dar tik 7 mėnesiai, bet ir užkniso. Ir žmonių rekacija ir klausimai - perkant kavą, batų parduotuvėj, tūlike blyn irgi
Labas rytas, moterėlės nebe taip aktyviai diskutuojam gal dar ir dėl to, kad pabaigai nėštumo spėjom daug dalykų išsiaiškint, apie ką visai nuomonės neturėjom, ypač pirmakartės
atsimenu, kai pirmą kartą išgirdau tokias nėštukių frazes kaip "terminas", "cp", "skanas" ar pan.
Aš šiandien startuoju su 40-ta savaite, jau šypseną sunku nulaikyt, kaip laukiu pažinties
AgneHill parašė:
As tai mazai rasau , nes nesinori vien bedavotis ir dejuoti.... uzkniso juodai mane tas gigantiskas pilvas , jau vakarais prapliupstu verkti ir tikrai nepasiilgsiu …
Pasirodykit ar lb jau didele esat
labas rytas.. as vienintele patenkinta nestumu. nei man skauda nei man maudzia .. tik rugstys jasdien kyla. bet valgau viska neziuriu tai ir kyla ... blyn ... as labiau noriu misrainiu zuvies silkes. neboriu mesis visai. tarkiu va noriu. su pirmaja buvau priaugusi 25 atrodziau taip