taju1 parašė:
O dar del to vyro dalyvavimo. Man viena mamyte pasakojo kad anksciau vyrui kad dalyvauti reikejo kazkokia med.pazyma del sveikatos turet. Nezinau cia tiesa ar ne. G…
Pirmą kartą girdžiu. Su pirmu jokios pažymos nereikėjo
taju1 parašė:
O dar del to vyro dalyvavimo. Man viena mamyte pasakojo kad anksciau vyrui kad dalyvauti reikejo kazkokia med.pazyma del sveikatos turet. Nezinau cia tiesa ar ne. G…
Pirmą kartą girdžiu. Su pirmu jokios pažymos nereikėjo
jazzmineliai parašė:
Nesuprantu, kas per velnias, gal kuriai taip buvo? Maždaug ten, kur leliuko dupcė, plotelis pilvo toooks jautrus ir skausmingas, lyg būtų kokia žaizda ar mėlynė, no…
Man lygiai taip pat. Toks vaizdas kad butu kokia melyne ar kraujosruvos bet nic nieko. Bet buna kad praeina ir nebeskauda, bet jei islenda tas skausmas, tai visada butent toj vietoj.
Andza parašė:
Ar cia visai nebedaug liko bendraujanciu ar visos gimdo?anksciau budavo daug diskusiju db visai tuscia...
Labas rytas! Ankstyva kokia
apmazejo biski bendravimas, kazkas jau supuoja, kazkas gimdo arba laukime ;)
taju1 parašė:
Man mano gine liepe vyrui persisviest plaucius, ir irase i knygute irasa
Andza parašė:
Ar cia visai nebedaug liko bendraujanciu ar visos gimdo?anksciau budavo daug diskusiju db visai tuscia...
Visos matyt laukia nesulaukia, kada prasides kazkas panasaus i gimdymą
O aš šiandien , kad pabidau 3:08 ir kad uzmigt ...iki po 4:20 prasvajojau... o pabidau nuo pilvo skaudejimo. Tiek skaudejo apacia.. ir man taip daznai ir tik nakti...
ernstak parašė:
Sveika as is pnvz irgi tik skaitau vis neea kada isiterpti. Man terminas 09 24 giliu dabar ligonineje nuo penktadienio
kas yra, kad gulit ligoninėje?
Okxa parašė:
Visos matyt laukia nesulaukia, kada prasides kazkas panasaus i gimdymąO aš šiandien , kad pabidau 3:08 ir kad uzmigt ...iki po 4:20 prasvajojau... o pabidau nuo…
Zinokit man ir buna toks skausmas ypac nakti.. Prabubundubir nei apsiverst nei ka.. Ale kaip patuosiamieji, nes uzeina ir praeina, bet sianakt tai prasikankinau su tokiais skausmeliais ir ant vienos puses ilgai negaliu isgulet, viskas nutirpsta pradeda maust.. Tai sukinejaus ir sukinejaus
freedom parašė:
Zinokit man ir buna toks skausmas ypac nakti.. Prabubundubir nei apsiverst nei ka.. Ale kaip patuosiamieji, nes uzeina ir praeina, bet sianakt tai prasikankinau su …
Tai va, ir aš maliaus maliaus po lova , varčiaus gal kokı 10 kart, tai ant vienos puses, tai ant kitos.. paskui galvoju ar neapsivys virkštelė vaikui, nuo tokio sukinejimosi...
Okxa parašė:
Tai va, ir aš maliaus maliaus po lova , varčiaus gal kokı 10 kart, tai ant vienos puses, tai ant kitos.. paskui galvoju ar neapsivys virkštelė vaikui, nuo tokio su…
Kazkaip abejoju, man atrodo kad tuometu jie ramiausiai sau miega
plius mes nezinosime nors ir bus apsivijus virkstele nuo ko butent ji apsivijo..
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai