O mes siandien kukliai sventem 15 m vestuviu metines ,
oi kaip laikas bega..

Tinulia parašė:
Nu saunuole dziugu lb kad viskas geraipas mane dieninei visi geri cukrai tik ryte nevalgius neina numust iki normos tai teko insuliba leistis. Antradieni vaziuo…
Butinai parasyk, ka tau sake, idomu. Matai as UK, tai cia su GD neleidzia pernesioti, ir labai stebi vaiko augima, jei auga per sparciai, tai anksciau laiko iskvietineja gimdyma, o tada iskart tikrina ar pas kudikeli irgi nera diabeto.
Tai rytini, kai nevalgius, net neisivaizduoju ar imanoma be vaistu sureguliuoti. Tik labai nesinervink, viskas bus gerai!!!! Duok zinot, koks tau bus paskirtas gimdymo planas.
sigitabudreviciute parašė:
As tai mintu slyvom kaip uzsivedus,daug daug sulciu,vandens geriu.. Magni geriu,kad koju netrauktu,bet sake daktare,kad it hemarojui tvarkyt padeda jis![]()
o mano nekieti niekad ir tai turiu
Tinulia parašė:
As tiesiog gal nelinkus dakintis info apie balius, dienos eiga ir t.t. su kitais zmonem. Tiesiog grupe apie nestuma tai ir atsiringdavau kas man aktualu tuo klausi…
Suprantu jus, nes niekam nesmagu buna kai kas nors sis kur nors pasalina. Bet manau, gal ir teisinga. Yra atvira grupe,kur visos diskutuoja apie niestuma, jo eiga, potyrius ir kitas susijusias temas. O uzdara grupe tam ir yra, kad norisi paatvirauti, pasidalint isgyvenimais, pasipasakot. Juk ne visos isdrista ar net neturi kur daugiau tai padaryti nei virtuali erdve.
Tad normalu, jeigu nepatinka tokia grupe, neskaitoma neisijungiama i pokalbi, ner tikslo ten ir sedet;)
Tinulia parašė:
As tiesiog gal nelinkus dakintis info apie balius, dienos eiga ir t.t. su kitais zmonem. Tiesiog grupe apie nestuma tai ir atsiringdavau kas man aktualu tuo klausi…
Suprantu jus, nes niekam nesmagu buna kai kas nors sis kur nors pasalina. Bet manau, gal ir teisinga. Yra atvira grupe,kur visos diskutuoja apie niestuma, jo eiga, potyrius ir kitas susijusias temas. O uzdara grupe tam ir yra, kad norisi paatvirauti, pasidalint isgyvenimais, pasipasakot. Juk ne visos isdrista ar net neturi kur daugiau tai padaryti nei virtuali erdve.
Tad normalu, jeigu nepatinka tokia grupe, neskaitoma neisijungiama i pokalbi, ner tikslo ten ir sedet;)
tr1podas parašė:
Man 36 savaites pabaiga bet jau leliaus mase 2.900... tai manau jau labai didele mergyte..idomu kiek tiksliai tie aparatai nurodo vaisiaus mase..
nesijaudink, mano 34 sav svere 2.600, irgi sake,kad didele merga bus nu o ka dabar padarysi, gerai, kad tik auga
tr1podas parašė:
Man 36 savaites pabaiga bet jau leliaus mase 2.900... tai manau jau labai didele mergyte..idomu kiek tiksliai tie aparatai nurodo vaisiaus mase..
Mano 33 sav. 2,800 buvo tai pasodino mane ant dietos. Nors man asmeniskai tai jos toli grazu nereikia , bet va atsirado kam reikia be manes
ir baiges mano bulkutes, sokoladai, keksiukai ir visi skaniausi dalykai... gerai, kad neilgam jau
Pati meilė parašė:
Mano 33 sav. 2,800 buvotai pasodino mane ant dietos. Nors man asmeniskai tai jos toli grazu nereikia , bet va atsirado kam reikia be manes
ir baiges mano bul…
Man ir sake laikytis dietos,jai nenoriu didelio vaiko sakiau velu,8men auginau,lepinau,palepinsiu ir 9men
jai 5kg pagimdziau,pagimdysiu ir sia