saullute parašė:
Ar yra mamyčių, kurios lankėsi/lankosi pas gyd.J.Balčiūnienę, gal žinote, kodėl ji šiuo metu nedirba niekur?
Kiek skaiciau fb, tai kad apsirgus ji..
saullute parašė:
Ar yra mamyčių, kurios lankėsi/lankosi pas gyd.J.Balčiūnienę, gal žinote, kodėl ji šiuo metu nedirba niekur?
Gretutea2013 parašė:
Kaip pakliuti i fb ta grupe?
Lina29 parašė:
Sveikos mamos, gal kuri nesenai gimdete vaiko ir moters klinikoje? Reiktu informacijos, kaip ten su epiduru ar duoda ar paciai reikia but nusipirkus ir kiek duoti a…
Nemokamas epiduras duoda. Man sako leisim nes neiskesi skausmu, lb ilgai darinejos kaklelis, atejo anesteziologas, bet atkalbejo kai isgirdau kas gali po to buti.
pupa19 parašė:
Nemokamas epiduras duoda. Man sako leisim nes neiskesi skausmu, lb ilgai darinejos kaklelis, atejo anesteziologas, bet atkalbejo kai isgirdau kas gali po <blockquot…
O as vis neapsisprendziu del to epiduro, nors pirma nestuma gimdziau be jo, o dabar bijau tu saremiu, tai net nzn ka daryti, o gimdymas jau uz 2nepilnu savaiciu...
Lina29 parašė:
O as vis neapsisprendziu del to epiduro, nors pirma nestuma gimdziau be jo, o dabar bijau tu saremiu, tai net nzn ka daryti, o gimdymas jau uz 2nepilnu savaiciu...
As jo labai norejau,bet su antru viskas daug greiciau vyko. Nzn kodel bet gydytoja atkalbinejo mane nuo epiduro (nors ataidarinejo is pradziu lb letai). Galiausiai del vaikelio padidejusiu tonusiukku,nebuvo galima epiduro
BusiMamyte parašė:
Sveikosgal galetumet pasidalinti kur ir ka galima uzsiimti su kudikiais Šiauliuose? Kokios mankštelės ir pan?
is anksto dekojam
![]()
Nuo 3 men yra puikus uzsiemimai meninio ugdymo studijoje ,,Mikitukas''. Lankom 2 kartus savaitėje 1 diena meninė kitą dieną sportuojam ?
wantonike parašė:
Nuo 3 men yra puikus uzsiemimai meninio ugdymo studijoje ,,Mikitukas''. Lankom 2 kartus savaitėje 1 diena meninė kitą dieną sportuojam ?
Aciu
wantonike parašė:
Kokio dydzio grupe tokio amziaus vaikuciu?