Kiss me parašė:
Nuotaikai pakelt jo, o daugiau tai nelb? o kai rimta veikla prasidejo tai norejau kad greiciau baigtusi ir ta muzika buvo dzin??
Su kokiu atsidarymu nuvaziavot?
Kiss me parašė:
Nuotaikai pakelt jo, o daugiau tai nelb? o kai rimta veikla prasidejo tai norejau kad greiciau baigtusi ir ta muzika buvo dzin??
Su kokiu atsidarymu nuvaziavot?
Kiss me parašė:
Svajotoja31, o ka Jus valgot? Pati maitinat? Nes as galvoju kad mano pupai viduriai uzketeje, sian pas gyd vyras buvo nulekes, tai liepe man lb ziuret mityba, o esm…
Ryžius, virta mesyte tikrai gali valgyti
as su pirmuoju dar valgydavau sumuštinius su "slapianke".
Pries maitinimą dar rekomenduoja palaikyt ant pilvuko paguldyta. Pamasazuot pilvuką, pamint dviratuką su kojytem.
Vyšnia8 parašė:
Žinok man atrodo, kad ne tiek nuo tavo maisto kietėja, kiek dėl to, kad mažųjų dar virškinimo traktas nevisai gerai veikia. Geriau gal bandyti labai švelniai masažu…
As irgi maniau, kad burokėliai tai jau nepučia pilvuku, bet man pati gydytoja sake, kad gali nuo jų pusti
Mooonikaaaa parašė:
As saremiauju nuo 4val rytosąrėmiai kas 6min, nuvažiavau i ligonine dar tik max 1cm atsivėręs
liūdesys .. nes jau kartais kaip skauda ..
grįžau n…
Bandykit ant kamuolio
Svajotoja31 parašė:
Ne jus, o tu![]()
Man ligoninej kai uzklausiau del mitybos tai iskart pasake visom zaliom darzovem, vaisiaim ne, viska plykiti virintu vandeniu arba vyrti, nes kazkokia medziaga yra zaliuose darzovese vaisiuose, kur netinka vaikui. Tai isivaizduokit virta banana arba kivi?? na ar salotu lapus?? as ir ligoninej valgiau tai ka dave, pvz svogunu sriuba, buroku salotas, buroku sriuba, omleta, varskes apkepa, bet isleidziant prisake kad nk kepto negalima, ir vos ne vista garuose virta vandeni ir dziuveselius galiu valgyt. Bet cia gal nuo gyd poziurio priklauso?
Svajotoja31 parašė:
Dar girdėjau ligoninėj, kad žalių salotų negalima, nu bet man nepasiteisinoo lyg vienintelis dalykas, kas patenka, tai bijau suklysti, bet gliukozė?? iš šokolad…
Del viduriuku, tai sisioja daug, ir jau 3 d nekakoja isviso, ir pilvukas toks kietokas. Bet is kitos pusese kadangi tik mano piena valgo tai gal viska ir suvirskina? nors vakar visa d buvo lb pikta, ir lyg bando stenet. Bet ji ir valgo normaliai, ir miega ramiai. Tai is kitos puses jai butu viduriukai, tai ji ir nevalgytu, nes ligoninej dare klizma, nes buvo uzketeje, nuo vandenu ten kai privalgo, tai ji net krutines neeme tik verke istisai.
O gyditoja taip, nes vyras nuejo uzklausti,( del masazu kaip daryti pilvukui), tai ir mixrolaxs israse ir dar geruju bakteriju. ?
aura28 parašė:
Sveikos mamytės!prieš 5 dienas man gimė dukra
po cezario pjuvio.. 4kg 280g ir 53 cm
vakar mus paleido esame namučiuose :supuoju:…
Sveikinu???
Vyšnia8 parašė:
Žinok man atrodo, kad ne tiek nuo tavo maisto kietėja, kiek dėl to, kad mažųjų dar virškinimo traktas nevisai gerai veikia. Geriau gal bandyti labai švelniai masažu…
Del burokeliu, vakar internete radau parasyta kad negalima nes diegliukus sukelia.
Dekui bandysiu masazuoti, svarbiausia jog db pasaket kaip, ir kad spaust negalima. Dekui?
Del valgymo kas 2-3 val valgo, ir jai ilgiau nemiega, pvz vakar 4 val nemiegojo tai tik verkt pradeda ir duodu valgyt(soskes neduodam) tai maistas vienintelis nuraminimo budas.
Šypsena5 parašė:
Su kokiu atsidarymu nuvaziavot?![]()
Buvo 4 cm
cia 11val dienos, bet iki puse 6 ryto nieko nevyko ir buvo tie patys 4 cm
bet uztai nuo puse 6 iki 6 atsidare visais 6 cm ir buvo pilni 10??
bitutute parašė:
Ryžius, virta mesyte tikrai gali valgytias su pirmuoju dar valgydavau sumuštinius su "slapianke".
Dviratuka paminam, ir dar taip prie pilvo kojites spaudziu
bitutute parašė:
O as turiu toki klausimėli, mano mažiukui pradėjo luptis odele, gal parekomenduosit koki gera kremuką? Pirmajam nieko nenaudojau, nes nereikėjo.
As naudoju aliejuka mum sake, su pirma jonson baby naudojau, o db neutral;) mano merginai ir lupasi;)
Mooonikaaaa parašė:
As saremiauju nuo 4val rytosąrėmiai kas 6min, nuvažiavau i ligonine dar tik max 1cm atsivėręs
grįžau n…
Na man sake iki 5 cm lb letai atsidarineja, o nuo 5 cm jau greiciau
tai kantrybes
Mooonikaaaa parašė:
grįžau n…
Kaikykis! Laukimas niekam nepatinka bet matyt taip turi buti?Leliukas renkasi gimimo tempa. O as su 3,5 cm nejudu... bet laukiu laukiu kantriai?
Vyšnia8 parašė:
Taip, va būtent, pupai praėjus mėnesiui savaime susitvarkė tas kietas pilvukas
masažiukus darydavom irgi
lankstėm kojytes, kad bezdėtų
bitutute parašė:
As irgi maniau, kad burokėliai tai jau nepučia pilvuku, bet man pati gydytoja sake, kad gali nuo jų pusti![]()
Nu įdomiai, ligoninėj iš sriubų buvo tik burokėlių ir garnyras TIK burokai
Kiss me parašė:
Man ligoninej kai uzklausiau del mitybos tai iskart pasake visom zaliom darzovem, vaisiaim ne, viska plykiti virintu vandeniu arba vyrti, nes kazkokia medziaga yra …
Bet tai stenėjimas reiškia, kad bando kakoti ar bezdėti> Manoji dažnai stena per miegus, bet kakoja tfutfu gana gerai
jei miega ramiai, ir valgo gerai, na nžn, gal jai viskas ok? Gali regis ir 4d nekakoti jei valgo MP
Jo, bio gaja ir mes duodam, gal ji sutvarkė pilvą, nes mažiukų išvis nesusiformavus mikroflora
Nu nežinau, kaip valgyt plikytas daržoves
nežinau, mums jau mėnuo praėjęs, gal dėl to laisviau žiūriu, gal pirmą mėnsį ir pasiryžčiau, jei matyčiau kad kažkas labai blogai mažei
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai