Vyšnia8 parašė:
Na laikom sukryžiavę pirštusKad ir sandoris būtų sėkmingas ir mažylis ilgai nekankintų.
O taip as ir pati jau visus pirstus sukryziavus ir spygas laikau tik nežinau uz ka labiau? - ar uz namo pardavima ar kad greiciau pagimdyciau?
Vyšnia8 parašė:
Na laikom sukryžiavę pirštusKad ir sandoris būtų sėkmingas ir mažylis ilgai nekankintų.
O taip as ir pati jau visus pirstus sukryziavus ir spygas laikau tik nežinau uz ka labiau? - ar uz namo pardavima ar kad greiciau pagimdyciau?
Aciu mamukams pasisakiusiom mano klausimu ??
Mano hgb dabar 113 buvo tai sake nebegert gelezies.
Kai ziurejo mano kakleli sake suminkstejes, bet to proceso as nejutau kaip jis ten minksteja, kazi ar imanoma nupasakot minkstejimo proceso pojucius, nebent kas nors tiksliai apibudintu tai
Ginekologe buvo ir mane ale pakrapscius, bet kai grizau nei isskyru nei kitokiu maudimu nebuvo, lyg niekur nieko :/ tiesiog jautes kad kiso ten ir kazka dare.
Tie staigus maksties sudurimai jau antra diena vis netiketai aplanko. Atrodo kad tikrai su peiliuku vis prabrezia
ziuresim prie ko tai prives ?
Svajotoja31, o ka Jus valgot? Pati maitinat? Nes as galvoju kad mano pupai viduriai uzketeje, sian pas gyd vyras buvo nulekes, tai liepe man lb ziuret mityba, o esme ta, kad as nzn ka is vis galiu valgyt. Kad nepustu pilvuko, nepradetu viduriuot, kad kokios alergijos nebutu ar neketetu viduriukai.
Geriu arbata kmynu su pankuoliais ir dar ten kazkuo, kur pienuka skatina kad butu, tuo paciu ir nuo pilvuko diegliu padeda. O sian tik ta arbata ir dziuveseliai, nes net nzn ka valgyti?
Vakar viriau burokeliu sriubos, nes ir ligoninej jos dave, pasirodo negalima,?
Zodziu neisivaizduoju ka valgyti, ?
Šypsena5 parašė:
O jus stebejimui pagulde? Ka akuserei sako?
Haribol parašė:
O namuose pasąremiaut nesiūlė?Ar ligoninė toli būtų?
Jo man ligonine gan tolokai, bet nebeisleido namo mano gydytoja nes pagal visus pozymius sianakt tureciau jau darba dirbti rimta? Be to ir pati pasakiau, kad jau nebenoriu vaziuot namo su pilveliu!?
Jollkute parašė:
Jo man ligonine gan tolokai, bet nebeisleido namo mano gydytoja nes pagal visus pozymius sianakt tureciau jau darba dirbti rimta? Be to ir pati pasakiau, kad jau ne…
Svarbiausia nusiteikimas ;) tikiuosi taip ir nutiks jums kaip norisi, sekmes ?
Jollkute parašė:
Jo man ligonine gan tolokai, bet nebeisleido namo mano gydytoja nes pagal visus pozymius sianakt tureciau jau darba dirbti rimta? Be to ir pati pasakiau, kad jau ne…
Na tai ilsekites pries rimta darba!
praneskit kas kaip. Laikysim kumscius uz jumis! Ryte skaitysim geras naujienas! ;)
Kiss me parašė:
As ir taip manau?? bet aisku visom skirtingaisese pasakojo kai gimde, tai sake skaudejo ne nuo saremiu, o nuo juoko pilva ir sako zandai vos neplyso?? bo anekdot…
Taip visom skirtingai buna
3 drauges gimde visom skirtingai
as tai nusiteikus muzikos dar pasiklausyt isimeciau ausinukus i tase
Šypsena5 parašė:
Taip visom skirtingai buna3 drauges gimde visom skirtingai
as tai nusiteikus muzikos dar pasiklausyt isimeciau ausinukus i tase
![]()
O muzika gerai, as ir klausiau pries gimfyma??
Heracee parašė:
Aciu mamukams pasisakiusiom mano klausimu ??
Tie pakrapstymai ne visom suveikia
zodziu, normalu tie durimai, tikiuosi sianakt nors issimiegosiu
Kiss me parašė:
O muzika gerai, as ir klausiau pries gimfyma??
Ar padejo?
18 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai