Vyšnia8 parašė:
Man jau trečia diena kaip sąrėmiai kartojasi. Dauguma jų - neskausmingi, bet kad kažkas vyksta tai labai netgi jaučiu. Ir buvo vakar toks jausmas, kaip lyg duria ka…
Cia tie organizmai pokstus kelia :/
Vyšnia8 parašė:
Man jau trečia diena kaip sąrėmiai kartojasi. Dauguma jų - neskausmingi, bet kad kažkas vyksta tai labai netgi jaučiu. Ir buvo vakar toks jausmas, kaip lyg duria ka…
Cia tie organizmai pokstus kelia :/
Šypsena5 parašė:
O jus jautet kad ten minksteja tas kaklelis ar nieko?
Na kaklelio minkstejimo as nejauciu, arba net nezinociau kaip ta jausma atskirt?
Ech visa diena praslankiojau palatoj su saremiais, skausmingesniais nei paprastai. Bet didesnio progreso dar nepasiekiau...o vyras kaip tik isvaziavo musu namo pardavineti, ech gaila kad derybose nedalyvausiu. Idomiai cia man ta 13 d. susideliojo?
Jollkute parašė:
Na kaklelio minkstejimo as nejauciu, arba net nezinociau kaip ta jausma atskirt?
O jus stebejimui pagulde? Ka akuserei sako?
Jollkute parašė:
O namuose pasąremiaut nesiūlė?Ar ligoninė toli būtų?
Kiss me parašė:
O cia jau rimtai uzkandot?? taip vyriskai?
Aha ???
Šypsena5 parašė:
Jegom ir nuotaikai pakeltiper kursus sake isimeskit sokolado ir vandens gal noresis
![]()
Na noret tai noresis, tik kazin ar valgysis??
Kiss me parašė:
Na noret tai noresis, tik kazin ar valgysis??
Ne tas galvoj bus
minha parašė:
Ar prakaituojat kuri kaip parsas?
Nestumo vidury taip buvo dabar nea
Indra109 parašė:
Na snd termino diena.... nepanasu ??? kazin kiek dar bemiegiu naktu reiks prakenteti kol isvysim musu neklauzada Luknyte...???
Labai grazus vardas
17 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai