turtelis parašė:
maniškiam nepasisekė su manim, jis visai norėtų pažiūrėti filmų vakarais, bet aš nesugebu dėmesio sutelktiaš pavargstu tą visą filmo laiką žiūrėti į ekraną
:…
Pas mane panašu, nežinau koks filmas turi būt gerumo kad ižiurėčiau visą
turtelis parašė:
maniškiam nepasisekė su manim, jis visai norėtų pažiūrėti filmų vakarais, bet aš nesugebu dėmesio sutelktiaš pavargstu tą visą filmo laiką žiūrėti į ekraną
:…
Pas mane panašu, nežinau koks filmas turi būt gerumo kad ižiurėčiau visą
turtelis parašė:
maniškis nėra tv ir pc vergasnet juokiuosi kartais, kad su technologijom susipykęs, bet dėl to tai realiai džiaugiuosi, nes negaliu žiūrėti kaip draugių vyrai s…
As db jau nebegaliu, pragulineju visa diena, nes ir nugara pilvas lauzia ir viska skauda, tai jis dukryte 100% rupinasi, o ji kaip duracel batareika, energijos per akis, pietu miego tik darzely miega, savaitgali nenuvarysi, kelias pries 8 ir gulasi 22, neisivaizduoju is kur tiek energijos. Tai vyras sekmad vakare atsigule patieses liezuvi, sako pavargau. O as ji erzinu, sakau tai ko "gi nieko visa diena neveikei, tik su vaiku buvai". Sakau aha visgi nera juos taip lengva auginti :). Pailsi ziuredamas filmus tik, kad turbut pamirso, kad nebus kada ilsetis. Nors...o gal mergyte bus rami :), bet pgl davimasi pilve nepanasu
smll parašė:
Bet uztad jeigu 2 m motinystes atostogu imami,ir pirmus metus mama pasidarius 70%,tai antrus metus apmokejima (tuos 40%) gali imti tetis ir toliau dirbti,o mama tol…
Tai, kad lubos ir cia ikaltos. Kai nuo algos tai mokescius nuraso nuo visos sumos, o kai vpa, tai lubas ikala.
minha parašė:
bet tais metais mamai stazas neina, ane?
Neina
elllla parašė:
Mamytės,šiandien sužinojau kad virkštelė apsivijusi aplink kakliuką.. labai nerimauju.. ar buvo kam taip? Ieškau nusiraminimo turbūt...
Tai jau tikrai ginekologei minusas, gi nieko nepakeisi, tik pagazdinti. Kiti gimsta ir 2k apsisukus buna ir nieko. Maziau i galva imk, daugumai juk taip.
Marrija parašė:
Oj as dziaugsiuosi, kad tik gimdymas neusitestu ilgai, nes vyras tik viena diena gaus laisva...veliau jeigu imsiu seimynine palata atvaziuos tik nakciai, o namuose …
Na aš džiaugiuos kad vienai suktis nereikės, visviena atvažiuos mama padėt, ir šeip kaip ir sakai reik nusiteikt optimistiškai, vistiek išmoksim viską pačios
Bet pradžiajmanau vyro, ar mamos pagalba tikrai reikalinga
auksellis parašė:
Pas mane panašu, nežinau koks filmas turi būt gerumo kad ižiurėčiau visą![]()
Nu mes tai tik gerus ziurim
auksellis parašė:
Na aš džiaugiuos kad vienai suktis nereikės, visviena atvažiuos mama padėt, ir šeip kaip ir sakai reik nusiteikt optimistiškai, vistiek išmoksim viską pačiosBet…
Zinoma, kad reikalinga, bet mano atveju kitos iseities neturiu, turesiu tvarkytis kazkaip viena...vyras nuo 11 dirba iki 20, tai rytais dar pades ir vakare, o diena visa turesim suktis kazkaip dviese su leliuku;)
Marrija parašė:
Zinoma, kad reikalinga, bet mano atveju kitos iseities neturiu, turesiu tvarkytis kazkaip viena...vyras nuo 11 dirba iki 20, tai rytais dar pades ir vakare, o diena…
Su vienu leliuku vienai tikrai nera sunku ;)
Manasis antrais metais imsis ant saves tuos 40 proc.
O sakykit gal zinot kaip yra, jeigu as po 2 metu prieziuros atostogu nusprendziu nebegrizti i savo darba, tiesiog is jo iseiti ir ieskotis kito darbo. Tai kol as jo ieskau esu bedarbe ir kad nemoket mokesciu reik i birza stot? Ar nereikia tuo tarpu kol vaikui nesueina kazkiek metu jokiu mokesciu moket?
Heracee parašė:
Manasis antrais metais imsis ant taves tuos 40 proc.O sakykit gal zinot kaip yra, jeigu as po 2 metu prieziuros atostogu nusprendziu nebegrizti i savo darba, ti…
Jeigu dar is darbo neisejot,o isejot tik motinystes atostogu,tai skaitosi,kad atostogaujat
smll parašė:
Su vienu leliuku vienai tikrai nera sunku ;)
Tai as nei negalvoju apie kazkokius sunkumus...ir nekalbu apie vaiku skaiciu...sakiau, kad stengiuosi nusiteikti geriausiam;) tiesiog rasiau, kad vyras gaus tik viena laisva diena t.y. Gimdymo diena :)) ir as kalbu apie pirmasias dienas namuose...nes nezinau gi nei kaip gimdymas praeis sklandziai ar ne, plysiu, sius ar cezaris bus, savo bukles po gimdymo gi nuspeti ir zinoti negaliu...kai kurios is lovos pacios neatsikelia pirma savaite, o kitos pacios nuo operacinio stalo nulipa ir gali vaziuot namo ta pacia diena ;)) tai ir sakau, kad tos pagalbos nei is mamos nei is vyro nebus ir teks tvarkytis su viskuo vienai, kad ir koks scenarijus butu
Marrija parašė:
Tai as nei negalvoju apie kazkokius sunkumus...ir nekalbu apie vaiku skaiciu...sakiau, kad stengiuosi nusiteikti geriausiam;) tiesiog rasiau, kad vyras gaus tik vie…
Nu ir kuo puikiausiai susitvarkysit!
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai