pingvine parašė:
Gimė 3,9 kg 56 cm :}
Smagu girdėti!
pingvine parašė:
Gimė 3,9 kg 56 cm :}
Smagu girdėti!
Haribol parašė:
Oje sveikateles.❤Brudas ta angina!Mano palydovė nuo vaikystes! Be antibiotiku deja neišvarau jos!
Ir mano palydovė, deja
Laikykis smll, tikrai dar savaitę negimdyk..
auksellis parašė:
Jokio jaudulio, streso ar nerimo tikrai nėraman jausmas toks kad ant akių migla kažkokia, ir atrodo net atsikvept sunku
![]()
Hm, nu žinok tada pamatuok dar, bet būtinai pailsėjus, o jei vėl aukštas ir juolab jauties blogai, varykį priimamajį!!!
Greteee parašė:
As ta pati paprasciausia jauciuta uz 20 €
Mūsų toks vonioj, labai patogus sakyčiau
ir pupai šilta vonioje
Svajotoja31 parašė:
Vajetau, kaip greitai..O antibiotikai nuo streptokoko?
Sveikinimai ir stiprėkit :)))
Pasedėjus matavau ramybės būsenoj, spaudimas šnd kaip ir nrml 125/81 ką žinau, o vakar lb sukilęs buvo nžn kodėl?pradžių 144, 158, ir 159. Vakare dar matuosiu taj jai spaudimas bus 125 vėl tai nelb matau reikalo realiaj ten važiuot, nž ką daryt
O kiek tau liepė to dopegyt per dieną gert? Man sakė 1-2tablt per dieną
turtelis parašė:
kur buvus, kur nebuvus, o štai ir mūsų svajotoja !![]()
![]()
![]()
Laukiu turteli smms
Svajotoja31 parašė:
Ir mano palydovė, deja![]()
Laikykis smll, tikrai dar savaitę negimdyk..
Taj va kad aš aparato namie neturiu, taj matuosiu tik vakarop apie 16-17h vaistinėj
minha parašė:
man po gimdymo taip buvo, kad sukiles buvo, tai Kalio reikejo pagerti, o dabar net nzn, ka patarti, gimdymo metu aparatas pastoviai reke del sukilusio pulso, bet n…
Tai vat, gal kalio trūksta, aukseli, bet jau čia gydytojo reikia, nėr ko spėliot
laikykis
turtelis parašė:
kur buvus, kur nebuvus, o štai ir mūsų svajotoja !![]()
![]()
![]()
:DDD :PPP nesuspėju suskaityt, pieną traukt laikas
skubėjau abiem laisvom rankom komentuot :DD
auksellis parašė:
Pasedėjus matavau ramybės būsenoj, spaudimas šnd kaip ir nrml 125/81 ką žinau, o vakar lb sukilęs buvo nžn kodėl?pradžių 144, 158, ir 159. Vakare dar matuosiu taj j…
Jo, ryte vakare gėriau
tai žiūrėk, dėl spaudimo iki vakaro matavimo gali palaukt aišku, jei bus 125 tai ok, o dėl pulso, gali pasimatuoti pati
paskaičiuok kiek per 10s tvinksnių, man rieše geriausia, arba kakle, ir padaugink iš 6
jei bus aukštas pastoviai ir silpna, ar galva suksis ar kt, aš tai skambinčiau ginei, nerizikuočiau..
Svajotoja31 parašė:
Tai vat, gal kalio trūksta, aukseli, bet jau čia gydytojo reikia, nėr ko spėliotlaikykis
![]()
Kaip kakle ,kurioj vietoj žiūrėti? Su riešu man čia sunkiai sekas, sunku man užčiuopt tą pulsą
auksellis parašė:
Kaip kakle ,kurioj vietoj žiūrėti? Su riešu man čia sunkiai sekas, sunku man užčiuopt tą pulsą![]()
Na, šone kaklo, jausi, kur pulsuoja
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai