Orchidee_ parašė:
Na maniškė miega jeigu nelyja lauke, nes pas mūsų terasoj stogo nėra, tai tada kiaurai sušlaptu..
O neuzdedat spec vezimo apsaugos? As uzdedu ir ramu, nors dazniausiai dar po stogu vezu
Orchidee_ parašė:
Na maniškė miega jeigu nelyja lauke, nes pas mūsų terasoj stogo nėra, tai tada kiaurai sušlaptu..
O neuzdedat spec vezimo apsaugos? As uzdedu ir ramu, nors dazniausiai dar po stogu vezu
Giedra diena parašė:
O neuzdedat spec vezimo apsaugos? As uzdedu ir ramu, nors dazniausiai dar po stogu vezu![]()
Spec apsaugos nuo lietaus vežimui neturim, mums atidavė vežima, tai nebuvo jo, o mes jau sportini naudojam, atlenkiu, kad būtų miegojimo pozoj ir miegam lauke kai lietučio nėra 😇
snow_white parašė:
nereik tu sirupu visokiu tokiam maziukui,mano nuomone.geriau inhaliacijas darykitemum kai buvo sloga ir pakosciojimas tai labai efektyvu buvo.aisku, nepatiko, pr…
O ka pilat i inhaletoriu??
Lovelymamy parašė:
Na grudiniu kosyciu valgytoju kiek turim ? Dalinkites receptukais 😀😁
Nusipirkau hipp ir bebi grikių ir kukurūzų. Užpili vandeniu ir vsio. Susimaliau avižinių dribsnių, tai žiūrėsim, kaip šitie sueis.
Giedra diena parašė:
O neuzdedat spec vezimo apsaugos? As uzdedu ir ramu, nors dazniausiai dar po stogu vezu![]()
Man tos apsaugos kraupiai atrodo. Smirda tas celofanas, nemanau, kad juo kvėpuoti yra geriau nei namie, o plyšiukas orui nedidelis, tai koks tada skirtumas namie ar lauke miega, nes to gryno oro negauna. As pvz net lopšio stogo taip pilnai neuzkeliu, kai galima dar daugiau atlenkt, kad saule nespigintu, o tiesiog atbula vezima vežu, kad tik oro daugiau vaikui patektų ir jokiu skarų ant stogo nemetau. Jau ta apsauga nuo lietaus, kai užklumpa netikėtai lietus, o iki namu toli. Tokia mano nuomone. Vieniems vaikams tas grūdinimasis praeina, o kitas ir gali stipriai susirgti, dar priklauso, kokie tevai, juk ju genus perima. Sutinku, reikia rengti pagal orą, bet pusnuogio palikti audroje miegoti tikrai negalėčiau net verčiama.
Atsiprasau, kad įsivėliau i svetima pokalbi, bet gąsdina mane tie grūdinimai perdėti 🙂 Stebiu vaiką, kaip jis padiktuos, taip ir rengiu. Maniškis irgi dar su zieminiais rubais nevezamas i lauką.
mama1234 parašė:
O sakykit mamytes,gal pas kaikuriuos yra girdimas sirdeles uzesiai?Ar tai isaugama?
Yra, priklauso nuo to, dėl ko ūžia, bet dažnai isaugama, mano vaikui išgirdo per antrą vizitą ūžesį, gavom siuntimą pas kardiologą, pažiūrėjo echoskopu ir kardiogramą padarė, rado širdies ydą - prieširdžio pertvaros defektą kai buvo mėnesio, po to reikėjo daryti echoskopiją kai buvo 3 mėnesių, jau buvo sumažėjusi skylutė, reiškia eiga teigiama ydos, dabar žiūrėsim kai bus metukų, bet labai tikiuosi, kad bus visai išnykusi problema, nes skylutė labai maža liko jau. Man pačiai girdimi ūžesiai dėl vožtuvo prolapso, tai manieji kaip buvo nuo kūdikystės, taip ir liko ☺️
Giedra diena parašė:
Su mergytes akytem viskas ok, bet su pirmagimiu grese zondavimas nes vis asarodavo, bet su 6men tiesiog savaime nustojo asarot ir daugiau jokiu problemu nebuvo![]()
Tikiuosi ir mum taip bus
nes nera dar vietu tik lapkriciui tebus tai tikiuos isgis ir niekur nebereiks vaziuot nes taip bijau to zondavimo kartu su mazyle ten bliausiu...
Ievlampija parašė:
Man tos apsaugos kraupiai atrodo. Smirda tas celofanas, nemanau, kad juo kvėpuoti yra geriau nei namie, o plyšiukas orui nedidelis, tai koks tada skirtumas namie ar…
Viskas gerai, gi kiekviena turim savo nuomone ;)
Aš tai šiltai aprengiu, kai lauke mes miegam, nėra taip, kad bodžiukas, giedrutes ir kombis, jau aprengiu šiltai, nes lauke išmiega 2-3h, bet visad šiltos rankytes, nu pas mūsu dar nepučia taip smarkiai vėjas i terasos puse. Mums svarbiausia, kad pedutes šiltai būtu, nes mano linkusios pėdos šalti, tai ir mažyles lygiai taip pat. Dabar kol galim dar džiaugiames, kad galim lauke pamiegoti, nes po to prasidės bjaurūs orai, tai jau nebepamiegosim lauke, išeisim tik pasivaikščiot kol neužeis lietus
E.Va parašė:
Aha, is kauno. Man snd sake, kad daroma narkoze tada zonduoja. Bet dar nori palaukti, tikimes kad susitvarkys iki sausio. Nenorejo ir antibiotikiniu lasiuku skirti…
Na kaip keistai man sake kad ta akyte tik.na lauksim dar o kokius vaistus antibiotikus lasinat
18 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai