patricija.luk parašė:
Tada isvis nieko nebesuprantu![]()
Respublikine Siauliu ligonine-Kudirkos gatveje.
I moters ir vaiko
patricija.luk parašė:
Tada isvis nieko nebesuprantu![]()
Respublikine Siauliu ligonine-Kudirkos gatveje.
I moters ir vaiko
burla parašė:
Sveikos. Gal kuri esate lankusios pas odontologa Griciu. Tavo sveikatos namuose privačiai, kokios kainos?
Ir as ie vyras lankomes pas ji. Taisymas apie 30 euru
Jurgitaa_ parašė:
Labuutis, gal kuri žinot kur galima susitvarkyt vienkartinę išmoką suėjus 30sav? Reiktų tikslaus adreso, nes realiai kol kas sakė man Aido 10A bet kai nuvažiavau ne…
Labas
na aš kaip esu iš centro ,man sakė eiti į tą snora kur priešais savivaldybe yra ,o man rodos kas yra iš pietinio reikia eiti į savivaldybe ,nu užeikit į savivaldybe jum pasakys viską
Jurgitaa_ parašė:
Labuutis, gal kuri žinot kur galima susitvarkyt vienkartinę išmoką suėjus 30sav? Reiktų tikslaus adreso, nes realiai kol kas sakė man Aido 10A bet kai nuvažiavau ne…
Aido 10a yra skyrius, kur tvarkomos pašalpos, ten jei eini nuo Aido gatvės link Tilžės po dešine yra baldai, deveti rūbai ir man rodos nusileidus laiptukais yra įėjimas į tą skyrių.
saullute parašė:
Aido 10a yra skyrius, kur tvarkomos pašalpos, ten jei eini nuo Aido gatvės link Tilžės po dešine yra baldai, deveti rūbai ir man rodos nusileidus laiptukais yra įė…
Oo, dėkoju labai mėginsiu ieškot
Labas visoms
Gal kas nors lankotės (esate užregistravę savo mažylius) Lieporių šeimos gydytojų centre? Pas kokį daktarą? Ar ten naujagimius registruoja pas šeimos gydytojus ar dirba pediatras/ė? Pasidalinkit atsiliepimais, reikia išrinkti mažyliui gydytoją, pas kurią lankysimės, niekaip neapsispredžiu, kur tą padaryti... norėtųsi, kažkur netoliese ir pas gerą gydytoją pakliūti, todėl įdomu visų atsiliepimai šiuo klausimu
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai