kseimar21 parašė:
su pirmaja kai laukiausi, uk gyvenom, buvo atejas laiskas del patikros, bet paskambinau pasakiau kad laukiuosi tai iskarto atsauke patikra, paskyre puse metu po gim…
Na paeme ir viskas gerai, nieko neskauda nekraujuoja,
kseimar21 parašė:
su pirmaja kai laukiausi, uk gyvenom, buvo atejas laiskas del patikros, bet paskambinau pasakiau kad laukiuosi tai iskarto atsauke patikra, paskyre puse metu po gim…
Na paeme ir viskas gerai, nieko neskauda nekraujuoja,
Svajose parašė:
Ar turit jau kas savo pirmasias nuotraukytes is echo ? 😍😍labai idomu pamatyt
As tikiuosi pamatyt spalio 17 d. Tada bus pirmas vizitas, jau uzsirasiau, ilgiau neistveriau noris zinot ar viskas gerai.
Sveikos mamytes.jungiuosi ir as prie jusu.matau kaip smagiai bendraujate.bet man jau 2 diena tai nelinksma.vakar pastebejau truputi rusavos spalvos ant tuoletinio p 1 karta tik..siandien ir vel taip pat.nezinau net ka galvoti.uzsirasiau skanui sestad.ir atostogos jau senai nupirktos.skrydis treciad kita.neramu baisiai. Gal patarsit ka?gal kuriai buvo panasiai?
Sveikos Nestukes, ir as jungiuosi prie jusu.
norejau paklausti, ar jauciate svelnu skausma pilvo apacioje, lyg slapimo pusle butu visada pilna ir ja siek tiek maustu? Man vakarais kai atsigulu i lova, toks lengvas maudimas pacioje pilvo apacioje per viduri, nesuprantu ar cia gimda ar cia pusle maudzia. Gal ir jums taip buvo? Nezinau ar rasytis pas ginekologa ankciau, nes siaip jauciuosi puikiai, neskaitant nuovargio ir pykinimo
aciu Merginos
ivetamikulskaite parašė:
Man vakar dare echoskopija tai buvo 5+2 tai mate dar tik puslyte ir kampe besiformuojant dar vos matoma trynio maiseli. Sake dar normalu tokiu laiku matyti tik toki…
Kada turejot paskutines mm?
ljnute parašė:
Kaip Jums su PRG sekasi? Ar tikrinotes?
Nesitikrinau. Dar neverta. Toliau geriu duphaston. Nuo vakar vartoju gepretix. Pirmadienį vizitas pas gydytoją. Be apžiūros negali skirti kitų vaistų. Tai pirmadienį viską išsiaiškinsiu
Noriukė.94 parašė:
Nesitikrinau. Dar neverta. Toliau geriu duphaston. Nuo vakar vartoju gepretix. Pirmadienį vizitas pas gydytoją. Be apžiūros negali skirti kitų vaistų. Tai pirmadien…
As geriau gepretix 200mg po viena tab , tai man nuo 48 nukrito iki 32. Gine liepe gert po 2tab 200mg ir per savaite pakele 103. O kada jus paskutini kart daret prg?
ljnute parašė:
As geriau gepretix 200mg po viena tab , tai man nuo 48 nukrito iki 32. Gine liepe gert po 2tab 200mg ir per savaite pakele 103. O kada jus paskutini kart daret p…
10.03 dariausi. Ir buvo 31. Bet gepretix vartoju tik nuo vakar. Tai nebus dar suveikęs. Ir aš vartoju jas į makštį
Noriukė.94 parašė:
10.03 dariausi. Ir buvo 31. Bet gepretix vartoju tik nuo vakar. Tai nebus dar suveikęs. Ir aš vartoju jas į makštį
As geriamas geriu. Na tikimes viskas bus gerai!
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai