skaistute24 parašė:
O kokie pas Jus būna tyrimai?🙂 ir jie nekenkia nėštumui?🙂
Kraujo tyrimas. Kas nekenkia? Vaistai? Ne. Jie dar labiau reikalingi nėštumo metu
skaistute24 parašė:
O kokie pas Jus būna tyrimai?🙂 ir jie nekenkia nėštumui?🙂
Kraujo tyrimas. Kas nekenkia? Vaistai? Ne. Jie dar labiau reikalingi nėštumo metu
eli-na parašė:
Kraujo tyrimas. Kas nekenkia? Vaistai? Ne. Jie dar labiau reikalingi nėštumo metu![]()
Supratau, o kokie tth ir ft4 tyrimai buna pas jus?🙂
swizze_vk parašė:
Kelinta savaite? Ar neskyre jums zvakuciu PRG????
As pries nestuma visad gerdavau 15cd , o kai pastojau , tai visa laika geriu gepretix 200mg, man 5savaites. Dbr gine sake gerti po dvi tabletes, tai bus 400mg per diena
ivetamikulskaite parašė:
Taip turiu,pirmoji dukryte serga labai reta genetine liga,todel tirsimes ar dabar netures vaisius tos ligos
Supratau... linkiu, kad tyrimai būtų geri!
Ale kas čia su tuo progesteronu...šiandien taip pat dariau tyrimą, tai 58.16, o 09-27 dariau, tai buvo 62.53. Krenta ir man...
Hcg pasikeitė iš 997 į 3842 (per 6 dienas tiek padidėjo, ar ne per mažai, kaip jums atrodo?) Labai bijau, kad nepasikartotų negimdinis...Ryt pirmas vizitas pas ginę, žiūrėsiu, ką sakys...
O kur Kaune lankotės privažiai ir kokia echo kaina maždaug?
Winter_Tale parašė:
Ale kas čia su tuo progesteronu...šiandien taip pat dariau tyrimą, tai 58.16, o 09-27 dariau, tai buvo 62.53. Krenta ir man...
Praneskit kai pasikonsultuosite su gine ar normalu jog jis krenta siek tiek..
lauksim ziniu ir sekmytes. Mums 5 savaites beveik ir siandiena israse amoxicilino
gerkles uzdegimas
Sveikos
jungiuosi ir aš prie visù! ❤️❤️❤️ Šiandien pasidariau testà, teigiamas 😇☀️
Apsiskaičiavau, kad gaunasi birželio 9 d. (Mano tečio gimtadienis- ot būtù sutapimas) 😝
Dar niekam nepasakiau, net vyrui 😀 Tai nors čia noriu pasidžiaugti 😝
Vyrui noriu pranešti kaip nors gražiai penktadienį ;) nupirkau savo "didžiàjam" maikutę Big brother 😀 Tikiuosi ištversiu iki penktadienio neišplepėjus 😝
Fabe parašė:
Sveikosjungiuosi ir aš prie visù! ❤️❤️❤️ Šiandien pasidariau testà, teigiamas 😇☀️
Labai sveikinu!!! Kaip jauciates?
swizze_vk parašė:
Labai sveikinu!!! Kaip jauciates?
Ačiū, kol kas tikrai gerai, tik pilva labai pucia, tai kaip balionelis issiputes 🎈
O jūs kaip laikotės? 😉
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai