Aistele parašė:
Taip taip, čia tas mitas, kurį dar vis bando priminti mamos, tetos ir močiutės 🙂 mamos draugė pasakojo, kad dėl to, jog pernešiojo vaiką, nes neva daktaras anais la…
Mano vaikas gimė su apžėlusiom ausim 🤣
Aistele parašė:
Taip taip, čia tas mitas, kurį dar vis bando priminti mamos, tetos ir močiutės 🙂 mamos draugė pasakojo, kad dėl to, jog pernešiojo vaiką, nes neva daktaras anais la…
Mano vaikas gimė su apžėlusiom ausim 🤣
Neštukėėėė parašė:
As vel su klausimu 😁 gal galit paaiskint ar pasakyt kur paziuret kas yra tas gleivių kamštis? Na suprantu, kad kai ji iseina visas tai jau turi būti nemažas gabalėl…
Va sioje nuorodoje rasite gleiviu kamcio video ir aprasyma. Pamatysit kaip atrodo www.sumanimama.lt/laukiasi/gimdymas/
I.D.O.L. parašė:
Nu negaliu nepaklausti. O tai 10 pirstu ir kis?![]()
![]()
Na jie jau įkirtę, kaip ir kas, bet delną kiša. Ir sako: jaučiu vaiko galvytę
I.D.O.L. parašė:
Nu negaliu nepaklausti. O tai 10 pirstu ir kis?![]()
![]()
Jūsų klausimas ką tik laimėjo neorganizuotus geriausio klausimo rinkimus! Mano nėštumas tikrai linksmas, daug juokiuosi iki ašarų, bet šitaip dar nebuvo!!! Jau maniau, kad pagimdysiu be sąrėmių
Buvau girdėjusi, kad pirštais matuoja, bet niekad neatėjo mintis apie 10 jų ten! Oj, vaizduotė suveikė
Ačiū!
Crazy Plant Lady parašė:
Jūsų klausimas ką tik laimėjo neorganizuotus geriausio klausimo rinkimus! Mano nėštumas tikrai linksmas, daug juokiuosi iki ašarų, bet šitaip dar nebuvo!!! Jau mani…
Smagu, kad pralinksminau cia nemazai mamu
Man irgi suveike, del to galvoju pasitikslinsiu, nes mane ir pacia prajuokino isivaizdavimas 10 pirstu sukistu ten
bet perskaiciau Pulcherijos ideta nuoroda, tai gavau atsakyma
ruberita parašė:
O tas tvinksėjimas kas kelias sekundes pasireiškia? Ar rečiau?
Nes ir aš jaučiu tvinksėjimą kartaie ,galvoju ar tai žagsėjimas ar gal užspausta k…
Man paprastai karta per diena pradeda žagsėti, kas kelias sekundes sutvinkčioja, visada toj pačioj vietoj, kur vaisiaus kūnelis
jeigu nerimaujate - pasisakykit gydytojai, ji galės tiksliau ivertinti
Be_5min_mama parašė:
Man paprastai karta per diena pradeda žagsėti, kas kelias sekundes sutvinkčioja, visada toj pačioj vietoj, kur vaisiaus kūnelisjeigu nerimaujate - pasisakykit g…
Ačiū uz patarimą 😊
merseteki parašė:
Sveikos mamos. Mažai čia rašydavau, bet nuolat žiūrėdavau Jūsų patarimus, daug naudingų jų gavau!! Nenustokit dalintis, o mes vakar gimėm mėnesiu ankščiau, bet sekm…
Sveikinimai😊 Geros žinios penktadienio vakarui!Aukit ir stiprėkit
merseteki parašė:
Sveikos mamos. Mažai čia rašydavau, bet nuolat žiūrėdavau Jūsų patarimus, daug naudingų jų gavau!! Nenustokit dalintis, o mes vakar gimėm mėnesiu ankščiau, bet sekm…
Ramiu nakteliu
4 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai