merseteki parašė:
Sveikos mamos. Mažai čia rašydavau, bet nuolat žiūrėdavau Jūsų patarimus, daug naudingų jų gavau!! Nenustokit dalintis, o mes vakar gimėm mėnesiu ankščiau, bet sekm…
Sveikinimai! Stiprekit mergaitės
merseteki parašė:
Sveikos mamos. Mažai čia rašydavau, bet nuolat žiūrėdavau Jūsų patarimus, daug naudingų jų gavau!! Nenustokit dalintis, o mes vakar gimėm mėnesiu ankščiau, bet sekm…
Sveikinimai! Stiprekit mergaitės
Joll parašė:
Ateinu padekot LaimaV uz "zirniukas.lt" rekomendacija - super ir aptarnavimas, ir pasiuvimas patalynes ir kaina normali![]()
Joll parašė:
Ateinu padekot LaimaV uz "zirniukas.lt" rekomendacija - super ir aptarnavimas, ir pasiuvimas patalynes ir kaina normali![]()
Sveiki, kaip tik sergu bronchitu tai leido gerti Gelomirtol arba Gertol berods padeda nes irgi sausai koseju +arbatos. Sveikit!
merseteki parašė:
Prisidedu prie sveikinimų! 😊😊😊 Manau didelė mūsų dalis slapčia pavydim jums 😍❤️ Daug daug sveikatos jums!!!
merseteki parašė:
Wow kaip faina ir pavydu 🤤🤤 aukit sveikos😘
Na sveikinimai,kam jau gime.
Ziuriu vis daugeja gripuojanciu. As katik,kaip po salto duso,temperatura aisku buvo tik 38,bet buvo taip salta,o paskui taip karsta,paskui taip prakaitas zliauge,maniau,kad pasaulis griuva. O dabar atsipaipaliavau,ir nemiga kankint pradejo ,sedziu geriu arbata ir valgyt uzsigeidziau,tai kadangi atsigult neina,gerkle sausas kosulys gizena ir nosy uzgula,tai tik sedet galiu,tai grauziu avizijius sausainukus gerklei pasikasyt,jauciu,kad vel tinti pradeda kojos,isgeriau detralex.Ziedus pries savaite nusiemiqu,geras jausmas,kai ju nera.
Lelius,tqip spardo mano pusle,kad jau ir pasiutimas ima. O dar ir mergaites vyresneles serga. Ir tik naktim karsciuoja. Tikrai esu nustebinta ir as daktarais,neturi ka pasoulyt vaikams ,tqi sako,muskit temperatura arbatomis,bet turbut jos jau nusibodusios,tai sultimis kubus ir duokit viska,ka turite namuose.purksit viska ka turit. Nieko ziuriu nebe gali ka pasiulyt.🙄
Sonnenschein92 parašė:
Sveikutes, mane jau pora naktu kankina tie parengiamieji saremiaivisa nakti per juos miegot negaliu, ar yra dar tokiu, kurias irgi kankina parengiamieji?
![]()
As irgi juos turiu... vakar nuo 14 iki 22 Val prasikankinau.... atrode kad jau vaziuosiu i ligonine netgi reguleriai kas 15 min... taip kad laukim mechanizmas uzsikure vadinasi.
Neštukėėėė parašė:
Kažkas panasaus tik gabaliukais mažais po biski taip eina ir ne tokia spalva. Pas mane daugiau kaip jusu sakot liaudiskai grynai snargliukas 😁😁
Man taip buvo ,po truputį nelabai daug bet gelsvas nors toks skaidrus,tai yra kaip apelsinų žele.pasakiau ginei sakė na čia gimdymo pradžios pradžia,nors gali dar ir neprasidėti gimdymas.man tik pažiūrėjo exo,mergytė vėl antroji sedėjo,tai va piet vakar cp ir turiu dvi mažulytes princeses
apvaliukė parašė:
Man taip buvo ,po truputį nelabai daug bet gelsvas nors toks skaidrus,tai yra kaip apelsinų žele.pasakiau ginei sakė na čia gimdymo pradžios pradžia,nors gali dar i…
Sveikinimai!!! Valioooo! Aukit sveikos, mielosios! 🙂
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai