apvaliukė parašė:
Man taip buvo ,po truputį nelabai daug bet gelsvas nors toks skaidrus,tai yra kaip apelsinų žele.pasakiau ginei sakė na čia gimdymo pradžios pradžia,nors gali dar i…
Sveikinimai su dviguba laime, aukite sveikos ir didukes
apvaliukė parašė:
Man taip buvo ,po truputį nelabai daug bet gelsvas nors toks skaidrus,tai yra kaip apelsinų žele.pasakiau ginei sakė na čia gimdymo pradžios pradžia,nors gali dar i…
Sveikinimai su dviguba laime, aukite sveikos ir didukes
apvaliukė parašė:
Dvigubi sveikinimai!
apvaliukė parašė:
Pirmamiausia tai nuoširdūs sveikinimai! Augink sveikos ir laimingos 🌺😘 Turbut ir man pradzios pradžia, nes jauciu kad veiksmas greit neprasides ir tikria pernesiosiu ilgiau nei kovo 6d. As net nezinau ka reiskia paruošiamieji tik va vieninteles tos gleives, del ju dar karta vandysiu aptarti su ginekologe 😊
meilybe21 parašė:
Sveikos, kaip jauciate vaiko judesius paskutine menesi?, aš kažkaip mažiau jauciu juos.
Jaučiu labiau nei visada tiesiog duodasi non stop, toks jausmas kad rengia koki baliuką😁😁 ir taip mane sprado, kad pilvas į šonus laksto, kartais tiek isispiria, kad atrodo išlys kojytė lauk😁😁😁
Neštukėėėė parašė:
Jaučiu labiau nei visada tiesiog duodasi non stop, toks jausmas kad rengia koki baliuką😁😁 ir taip mane sprado, kad pilvas į šonus laksto, kartais tiek isispiria, k…
O as labai mažai nebet kaip užsidedu ranka ant pilvo. Ar reikėtu man sunerimti ir važiuoti į Santariškes pasitikrinti?
meilybe21 parašė:
Sveikos, kaip jauciate vaiko judesius paskutine menesi?, aš kažkaip mažiau jauciu juos.
Sveika, man tai isvis sumazejo, judesiu beveik nebejauciu, jauciu tik kai isiremia ir kai bando apsisukti, kai buvau pas gydytoja sakiau del judesiuku, sake pabaigoje taip ir buna kad maziau jauciasi, paklause sirdeles, tai pasake kad labai pilveli duodasi , nors as nejutau, gal tada nusisukes buvo .
aistuliukass parašė:
Sveika, man tai isvis sumazejo, judesiu beveik nebejauciu, jauciu tik kai isiremia ir kai bando apsisukti, kai buvau pas gydytoja sakiau del judesiuku, sake pabaigo…
Man tai pat yra
gal nieko blogo.
Lanna parašė:
As irgi juos turiu... vakar nuo 14 iki 22 Val prasikankinau.... atrode kad jau vaziuosiu i ligonine netgi reguleriai kas 15 min... taip kad laukim mechanizmas uzsik…
O siltas dusas nepadeda Jums? Man du vakarus ir kankino paruosiamieji. Kadangi su pirmaja dukra neturejau paruosiamuju tai truputi dviejojau ar jau gimdau ar paruosiamieji. Perskaiciau, kad siltas dusas padeda. Na ir tikrai man nuimdavo tuos saremius.
meilybe21 parašė:
Laba ;) svarbiausia skaičiuoti
atsigulus ant kairio šono per pusvalandį turėtų būti ne mažiau penkių judesių. Jei suskaičiavot mažiau, atsigerkit vandens, ką nors užkąskit, pabandykit apsisukt ir pratęskit skaičiavimą iki dviejų valandų. Ir jei tada jau daugiau penkių judesių nepajaučiat - kreipkitės į gydytoją. Man irgi buvo vieną kartą panika, bet gydytoja pažiūrėjo ultragarsu ir sako "nu pažiūrėkit koks oras už lango, jis tiesiog tingi"
9 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai