Aditukė parašė:
Pas mane analogiska situacijanevaziuoju
jauciuosi neblogai,netinstu
![]()
Na pas mane rankos tinsta 2-3sav
Bet ne tragedija
Aditukė parašė:
Pas mane analogiska situacijanevaziuoju
jauciuosi neblogai,netinstu
![]()
Na pas mane rankos tinsta 2-3sav
Bet ne tragedija
Severinaa parašė:
Man liepos 2d.😉 kolkas laukiu namie jokiu pozymiu gymdimo,o noris taip greičiau pagimdyti.kaip supratot jog gymdimas prasidėjo?😉
Sako, jei abejoji ar gimdai reiškia dar negimdai
bet dar birželinukų grupėje paskaičiau tokių lengvo gimdymo istorijų, kad irgi galvoju, kad va kaip ir žinoti kartais
SabinaG parašė:
Sveikos. Pasidalinkite prašau patirtimi ir praktiniais patarimais, kaip Jus užmiegate? Kokias miego pozas pasirenkate? Ar kokį ritualą atliekate, kad lengviau …
SabinaG parašė:
Sveikos. Pasidalinkite prašau patirtimi ir praktiniais patarimais, kaip Jus užmiegate? Kokias miego pozas pasirenkate? Ar kokį ritualą atliekate, kad lengviau …
Miegu apsikabinus ir tarp kojų (klynas, ciurna) įsikisusi "savo draugą" - žindymo pagalvę Zappy. Stengiuosi dieną tik pagulinėti, ar trumpai snustelti, vakare guluosi apie 0-1val. Keliuosi apie 9 val. Nors galėčiau kad ir 6-ą. Ankščiau gerai pamiegodavau dieną 1-2val., kartais ir po porą kartų, bet tada visai išsibalansuodavo naktinis miegas. Dabar gilus kokybiškas miegas su 1-2 pabudimais. Jų metu išropoju iš lovos "atbuliniu", nueinu į wc ir tada įsitaisiau ant kito šono. Aišku, paryčiais miegas kartais kaip zuikio, viską girdi, bet stengiuosi laikytis režimo. Man asmeniškai pasirodė netinkamas tas "atsimiegojimo" dieną variantas, nes tada neišmiegu naktį. Džiaugiuosi, kad ir mano mažiukas naktimis su manimi išmiega. Pasisveikina tik per pusryčius
SabinaG parašė:
Vienareikšmiškai žindymo-nėščiosios pagalve , jau nėštumo pradžioje turejau dideliu problemu su miegu tai nusipirkus pagalve lyg su diena viskas pasikeite aišku per tuos karščius prabudinedavau dažniau ir sunkiau uzmigdavau , bet dėl patogumo tai pagalve labai padeda tikrai nesitikėjau ištikruju tokio poveikio dabar tik pagalvoju kazin kai pagimdysiu ar be jos miegosiu , nes jau taip pripratau prie jos ji visur su manim is kambario i kambari 😂
Jolita931 parašė:
Prisiduodu. Gime sūnus Adomas, 3,860, ūgio neišgirdau per tą ašarų lavina. 13,10 nubėgo vandenys o 17,24 jau laikėm sūnelį. ☺️ Jaučiuosi super. Gimdymas tai pasaka…
Nu gimdymo eiga pavydėtina 😀 bac ir yra. Net nespėjo daktarai subėgt. Jūs šaunuolė!! O dbr gražių, ramių naktų ir skanaus pienuko
Neringa Kirs parašė:
Vienareikšmiškai žindymo-nėščiosios pagalve , jau nėštumo pradžioje turejau dideliu problemu su miegu tai nusipirkus pagalve lyg su diena viskas pasikeite aišku per…
Aš miegojau su ta nėštukės pagalve, bet nebesikišu jos tarp kojų, ir sutapimas ar ne, nebeturiu klubų ir klyno skausmų 😁 dabar svarbiausia miegot aukščiau galva, tai miegu su dviem pagalvėm, nes jei žemiau, trūksta oro atrodo, nepatogu 😊
Jolita931 parašė:
Prisiduodu. Gime sūnus Adomas, 3,860, ūgio neišgirdau per tą ašarų lavina. 13,10 nubėgo vandenys o 17,24 jau laikėm sūnelį. ☺️ Jaučiuosi super. Gimdymas tai pasaka…
Sveikinimai
Jolita931 parašė:
Sveikinimai su gimimo diena sūneliui ir mamytei sveikatos.
busima mamyte18 parašė:
Sveikos😊kuriom terminas liepos 12d kaip jauciatės?![]()
Man terminas 12 d. Vis pakieteja pilvukas, po gydytojos apziuros visa diena kankino pilvo apacios skausmai kaip per menesines, bet praejo. Tik isskyru nemazai. O siaip jokiu gimdymo pozymiu, nors labai jau laukiu ☺
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai