Ast_Ra parašė:
Dabar jau gerai, gulim neisnesiotu naujagymiu skyriuje ir bandom sustipret, priaugt svorio, kad galetume vaziuot namo. Kol kas dar kudikiu gelta nesitraukia, bet be…
Sėkmės
ankstukai auga tikri kovotojai
Ast_Ra parašė:
Dabar jau gerai, gulim neisnesiotu naujagymiu skyriuje ir bandom sustipret, priaugt svorio, kad galetume vaziuot namo. Kol kas dar kudikiu gelta nesitraukia, bet be…
Sėkmės
ankstukai auga tikri kovotojai
zuikapuikaa parašė:
O kam buvo, kad po nakties atsikeli nupirpusiomis galunemis? Rankos kojos.... 🤔
Man dabar ir labai daznai kartojasi! Per nakti pabundu nes rankos nutirpsta ir paryciais kelis kartus! Atrodo pirma nestuma nebuvo tokiu dalyku 🤔 sakiau gyd tai nlb ka cia padarysi. Pralaukti reikia. Ir siaip keistas jausmas buna miegu ir nubundu nes kojos visa sona atrodo savo svoriu nuspaudziu 😅 nlb ir ant sono patogu miegot
Medeina1984 parašė:
Pasidarysit kepenų fermentų tyrimus ir bus aišku. 😊
Būtinai, pasidarykit fermentų tyrima, bus ramiau, jis apie 3 eur kainuoja, as pasidariau man ramu.
ligitadan parašė:
Būtinai, pasidarykit fermentų tyrima, bus ramiau, jis apie 3 eur kainuoja, as pasidariau man ramu.
O kokius būtent kepenų fermentus tiria? Nes jų ten ne vienas yra.
zuikapuikaa parašė:
O kam buvo, kad po nakties atsikeli nupirpusiomis galunemis? Rankos kojos.... 🤔
Man buvo ir su pirmu nėštumu ir dabar tas pats. 🤷♀️
Ačiū Jums visoms už palaikymą 😘🙏 žinau neverta bijoti, bet kai nežinai kas laukia tiesiog kūnas sustagarėja. Nes visoms mano draugėms, brolienėms labai skaudėjo ir kirpo ir po nėštumo sunku buvo nes tiek vaikuti prižiūrėti turi tiek ir save. Kažkaip bandysiu save pozityviai nuteikti 😌
Bėja negi Santariškese būna kursai nėščiosioms nes nelabai randu? Bandysiu eiti į žindymo VGN antradieniais berots, kažkas gal dar kur lanko???
cathja parašė:
Ačiū Jums visoms už palaikymą 😘🙏 žinau neverta bijoti, bet kai nežinai kas laukia tiesiog kūnas sustagarėja. Nes visoms mano draugėms, brolienėms labai skaudėjo ir …
Mano visos drauges pazistamos kirptos 🤔 rimtai nei vienos nepazistu kad nebutu kirpta ar plysusi per gimdyma 🤔 bet kerpant suleidzia nuskausminamuju tai neskauda tuo metu jei ka 😁 man kazkaip ir po to ten neskaudejo nors plysau lb.
Galvoju apsipirkti elektroninėje vaistinėje nes kainos daug geresnes nei paprastoje vaistinėje tik iškilo klausimas ko reikia ? Tai gal pasidalinsit kokius tepaliuka pirkote ar planuojate pirkti ? Ar pirksit pogimdyvinį rinkinį ar viska atskirai pirksites ar dar papildomai galvojat pirkti ? Ir išvis kokie būtiniausi daiktai ? Pirmas kartas labai daug minčių galvoje ☺️
Neringa Kirs parašė:
Galvoju apsipirkti elektroninėje vaistinėje nes kainos daug geresnes nei paprastoje vaistinėje tik iškilo klausimas ko reikia ? Tai gal pasidalinsit kokius tepaliuk…
Pirkaus rinkinį po gimdymo, tepaliukų ne, jei reiks, vaistinės gi šalia. Apsiratorių nosies prigvelbiau, vandens termometrą, įklotų į liemenėlę... 🤔 nedaug pasiėmiau, vis gi ne karo laikai, nusipirkt galės kai tikrai kažko prireiks
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai