Mukati parašė:
Labas busimos ir esamos mamytes![]()
Jungiames i jusu gretas, terminas man spalio 6dtad siuo metu esam 15+3 :y…
Sveika prisijungusi mano terminas irgi spalio 6
Mukati parašė:
Labas busimos ir esamos mamytes![]()
Jungiames i jusu gretas, terminas man spalio 6dtad siuo metu esam 15+3 :y…
Sveika prisijungusi mano terminas irgi spalio 6
Mukati parašė:
O jeigu mano Rh- ir vyro - tada gal nereikia antiD injekcijos?![]()
siaip tokiu atveju ir vaikiukas tures neigiama todel nereikia.
Agnesta parašė:
Sakykit kokius vitaminus geriate nesciosioms? Pirmo nėštumo metu naudojau elevit.
Aš asmeniškai jokių, pilnavertė mityba ir tiek ;)
Nenaudojau ir su pirma. Gydytoja ir sakė, kam čia tą chemiją vartoti, geriau obuolys, brokolis, kriaušė ir t.t.
Agnesta parašė:
Sakykit kokius vitaminus geriate nesciosioms? Pirmo nėštumo metu naudojau elevit.
As geriu pregnacare kaip rekomendavo gydytoja
Agnesta parašė:
as geriu pregnacare. naudosiu iki atsiras svieziu uogu darzoviu. man taip gydytoja rekomendavo, nes vis tik pavasaris, organizmas kiek nusilpes, o pirktais vaisiais darzovemis gydytoja liepe labai nepiknaudziauti del naudojamu trasu juos auginant ir naudojamu kitu chemikalu juos laikant. dar mes turim obuoliu is savo sodo, bet as ju negaliu valgyti- pykina.
Mukati parašė:
O jeigu mano Rh- ir vyro - tada gal nereikia antiD injekcijos?![]()
Tada tikrso nereikia nes niekas negresia
😊
Sveikos, gal kuri vartojot valeradix nestumo metu?
Ejau del durimo pilvo, paziurejo, sako apsitraukusi gimda, bet vaikiukui viskas gerai. Israse duphaston, valeridax ir magnio.
Bet ant valeradix parasyta kad nesciosioms vartoti nepatartina. Tai kaip daryti? Gal kuri vartojot?:/
Ir ar labai blogai del tos apsitraukusios gimdos? Gydytoja nesake nei kad labai blogai, nei kad labai gerai.. Gal kuri buvot susidurusi?
White.balloon parašė:
Sveikos, gal kuri vartojot valeradix nestumo metu?
Ejau del durimo pilvo, paziurejo, sako apsitraukusi gimda, bet vaikiukui viskas ge…
Ka cia reiskia ta apsitraukusi?🙄Man buna irgi padursto, bet tai galvoju, kad normalu nes tempiasi gimda🤔
Just.. parašė:
Ka cia reiskia ta apsitraukusi?🙄Man buna irgi padursto, bet tai galvoju, kad normalu nes tempiasi gimda🤔
As irgi ne iki galo supratau ka ji norejo pasakyti, bet kaip supratau gal kazkiek susitraukusi. :/
Katik ivedziau i google, td yra tema apie apsitraukusia gimda. Tai kai ji pupeles formos, o ne ovali..
Man patare kuo daugiau guleti ir nesinervinti, bet va klausimas kaip su tuo valeradix.