2020.11.19 23:24 (prieš 5 m.)
gratyz parašė:
As tai jauciu prisidirbau
anksciau ant ranku supdavom, budavo kelis kartus pavykdavo salia guleti ir glostyti galvyte, bet per visa ta neramu miega tai ko ti…
Ojej kiek jums laiko ir vargo užtrunka tas migdymas. Manau dar nevelu formuoti gero miego praktiką. Aš kadangi su dvyniais tai žinojau kad jeigu nebus miego grafiko mes išprotėsim. Tai realiai dabar aš savo palieku lovytėse, pabučiuoju, paglostau, įjungiu muzikėlę ir nueinu. 10 min guguoja ir užmiega. Viskas
labai laiminga esu dėl to ,kad nereik nieko daryt bet pradzioje budavo kas tekdavo migdyt savo lovoje, ant sofos ar ant ranku bet visada nesu i lovyte ir jie priprato ten uzmigt. Arba tekdavo prie lovytės stovėti po 30 min ir glostyti bet pasiteisino ir dabar net be čiulptukų užmiega, gerai miega ir keliasi 1 kartą naktį. Per regresą sunkiai migdėsi paryčiais bet kokia 1-2 val lovoje nusinešus užsnausdavo vėl tai dabar pripratę miegot iki pat 8-9 ryto. Pietų miegas tas pats. Migdau tom pačiom valandom. Pradžioje žaidė, užmigdavo ir po 20 min keldavau vis tiek (maitinu pagal grafiką) bet dabar ateina pietų metas ir per 10 min abu miega. Vežime nei karto nemigdėme nes sunku būtu tą dvyniu gargarą kažkur bute tampyti tai jie priprato kad vežimas tik lauke ir užmiega iškart.
Jeigu nors kadanors nesilaikau miego plano būna viskas. Esu skaičiusi mintį: miega dieną, miega naktį ir mums pasiteisino.
Tačiau ir vaikai būna skirtingi. Mano pvz berniukas lūžta visur kas 2 val. Pats užmiega pats pabunda o mergaitė neužmigtų iškart belenkur, jai labai svarbu vieta, ramybė, tam tikra šviesa.
Mūsų atradimas Xiomi Mi 2 bed side lamp. Nereali lempa labai gera kaina. Pritamsintoje šviesoje užmiega o per telefą iš kito kambario išjungi. Įsijungia maitinimo laikais ir t.t Daug spalvų.