Anastasita parašė:
As lidle pirkau,maisiukus,kiekvienoi parduotuveje yra ,cia saldymui maisiukai,as i tokius susruosiau vaikuciui kraiteli i gimdymo namus kad bereikalo nebeciupineti …
Kokia gera ideja. As kaip tik turiu is ikea
Anastasita parašė:
As lidle pirkau,maisiukus,kiekvienoi parduotuveje yra ,cia saldymui maisiukai,as i tokius susruosiau vaikuciui kraiteli i gimdymo namus kad bereikalo nebeciupineti …
Kokia gera ideja. As kaip tik turiu is ikea
munton parašė:
Sveikos,
Atlyginimą pervedė algų mokėjimų laiku ;)
Svajonės besiekiant parašė:
Ačiū. Man į tašę netelpa. Ar nejuokinga bus važiuoti su dideliu lagaminu? Būtent į tokį žadu viską krautis, nes jeigu vyro neįleis, bus lengviau su ratukais stumtis…
Zinoma darykite taip, kaip jums bus patogu. As taip pat viska i viena dideli susikroviau ir esu labai patenkinta, kad nereiks tampyti ne viena tase 😊
Svajonės besiekiant parašė:
Virdulys būtinas, arba kaitinimo spiralė, nes ten kur gimdysiu- kūdikiui palanki ligoninė. Neleidžia nei čiulptuko, nei mišinuko... virduliai laisvai neprieinami...…
Man LT bus pirmas gimdymas,nezinau ka vestis,bet tikrai nepagalvojau,kad visko tiek reikia pasiimt cia jau puse namu susivest reikes
as kur planuoju gimdyt maciau yra virtuvėlė
SimonaSv parašė:
Moterys, kurios jau esate gimdziusios, pirmas nėštumas, daug visokių baimių ir klausimų, taigi gal ir kvailas, bet vistiek paklausiu : ar darėtes klizmą prieš gimdy…
Ne. Nepatartina daryti klizmos.
Kodėl? Jei reikės pasituštinsit natūraliai gimdymo metu ir to greičiausiai net nepajusit. Pagalbinis personalas greitai viską pavalys sutvarkys ir net apie tai niekas nekalbės.
Jei pasidarius klizmą ji nesuveiks iki gimdymo... bet suveiks gimdymo metu. Apsividuriuosit, niekas jau į dušą neves, kiek ten pavalys kiek ne, ir į tokį džiaugsmą atkeliaus mažylis
Taip pat nerekomenduojama pulti depiliuotis tarpvietės prieš vykstant į gimdymą. Taip tik padidinama infekcijos rizika. Jei bus reikalinga ir kiek reikalinga - personalas apskus (pvz prieš cp).
Patikėkit - personalas matė VISKĄ (!), niekuo nenustebinsit
maria.nina parašė:
Sveikos mamos, kaip jūsų mažiukai, groja jums šonkauliais? 🤣⚡️
Taip dažnai skaičiuoja, bet niekaip nesuskaičiuoja😂
Pamenu del tos klizmos nervinausi kai pirna gimdyt planavau😁 Patikekit, niekam neidomu ten bus, o net ir jus apie tai nebegalvosit. Man gal aktualiau atrodo ten apsiskusti paciai ir pan. kas nera patogu labai pilvuzo dideliu metu ir vis labiau apleidziu savo kojas ir kitas apatines vietas.
maria.nina parašė:
Sveikos mamos, kaip jūsų mažiukai, groja jums šonkauliais? 🤣⚡️
Maniske toks jausmas ismoko is tetes Bugnais groti tai 5 ryto groja jazza pilve😆