2020.09.21 12:23 (prieš 4 mėn.)
Valtele parašė:
Man tai tas pasakymas keistas nieko negali pakeist, nesuk galvos. Aisku kad daug galima pakeist, moteru balsas girdimas, jei kalbame, pasirasome peticijas, keliame …
Na, bandė pavasarį Andriulienė kažką keisti ir istorijas moterų surinko ir plačiai diskutavo ir vis tiek gimdė viena. Jei vėl bus taip, kad per ligonines eis tas virusas kaip pavasarį, tai ligoninės ir tų kaukių vėl imsis, ir tų vyrų nebus. Ir nei peticijos, nei dar kas nepadės. Yra reikalavimai ir viskas. Kiek jie logiški ar ne, aš net nesvartysiu, nes logikos daug kur trūksta. Bet ir marškinių nepsiplėšysiu. Ir su ta kauke išbūsiu, jei reiks ir be vyro. Labiausiai norėčiau gero ir žmogiško personalo.
Obuolyne parašė:
Sutinku su jumis. Aš irgi kažkaip ramiai reaguoju, nors pirmakartėm spėju tikrai ne pyragai nežinant kas kaip vyksta. Aš labiausiai pergyvenu dėl to, kada pranešt a…
Man pirmas kartas. Gal dėl to ir ramiau, nes vis tiek nežinai, kas kur kaip. Manau, ne pirmakartėms sunkiau, nes jos jau žino visą virtuvę. O kol nežinai, tai savotiškai ir ramu 😅 kol kas 🤣