Kanele parašė:
O tai valgot ir citrusinius ir sokolada?
Šokolado ne, bet čia dėl to, kad netraukia, dabar mane labiausiai traukia sausainiai, spurgos, bandelės, pyragai 🙉 O citrusinius tai valgau, mandarinų tikrai nemažai suvalgau per dieną 🙂
Kanele parašė:
O tai valgot ir citrusinius ir sokolada?
Šokolado ne, bet čia dėl to, kad netraukia, dabar mane labiausiai traukia sausainiai, spurgos, bandelės, pyragai 🙉 O citrusinius tai valgau, mandarinų tikrai nemažai suvalgau per dieną 🙂
amberiukas parašė:
Buvom siandien pas gydytoja, tai jau panele 58cm (per menesi 4cm paaugo) ir 5,3kg 😊 Matosi jau tokia patysus panele, roto skiepa pati istrauke, net sesele juokesi, …
Oo, tao jau nemaža panelė 🤩😃 Ir svoris nemažas, maniškis per pirmo mėnesio vizitą buvo 58 cm. ūgio, bet svoris mažesnis, 4,7 kg., bet ir matosi, kad ilgas, bet kūdas 🙈 Nebus matyt putlus kūdikėlis 😄
amberiukas parašė:
Buvom siandien pas gydytoja, tai jau panele 58cm (per menesi 4cm paaugo) ir 5,3kg 😊 Matosi jau tokia patysus panele, roto skiepa pati istrauke, net sesele juokesi, …
Ooo su svoriu jau aplenkem jus 🤣 maniske jau 5,7 ivyniojo 🤣🤣po skiepu visa diena pramiegojo. Kaip ir jokios reakcijos nepajutau..tik va, kad miegojo daugiau.
Net pavydų, kad jūsų taip gerai miega mažieji. Maniškė užmiega apie 21-22 val., tada 23 nubunda, nuklykia posmą ir vėl miega..tiksliau jos miegas ramus retai kada būna, nebent dieną. Naktį ji muistosi, leidžia visokius garselius ir pan. Maitinasi nakti irgi kas 2 val minimum atsibunda..zodziu yra reikalu
sesule parašė:
Ooo su svoriu jau aplenkem jus 🤣 maniske jau 5,7 ivyniojo 🤣🤣po skiepu visa diena pramiegojo. Kaip ir jokios reakcijos nepajutau..tik va, kad miegojo daugiau.……
Mano vaikinukas jau beveik 7kg tai yra ka veikt kai reik panesiot ir pakelnot
sakau ant ranku raumenų uzsiauginsiu
Strikse parašė:
Mano vaikinukas jau beveik 7kg tai yra ka veikt kai reik panesiot ir pakelnotsakau ant ranku raumenų uzsiauginsiu
![]()
Oho koks cepelinukas 😯😃 O koks ūgis? 😀
buvome pas gydytoją, tai lygiai per 1mėn. +900g ir 5cm 😇 Jis jau antrą dieną ištisai miega... bet apžiūrėjo, pasakė nieko blogo nemato, tai leido skiepyti. Bet kažkaip nerimauju 😕 Paskiepijome tik ta vakcina, kur nuo 5 ligų. Pneumokoką gal kitą mėn. darysime, o gal ir visai ne, dar nenusprendėme. Gal kieno dar leliai mieguisti šiomis dienomis? Gal dėl oro?
waily parašė:
Maniske kartas nuonkarto vis paberia🤷♀️ galvojau pienas, bet jo atsisakius buvonpagereje,bet db vel paberia veiduka. Tai nebeatseku nuo ko.. lauksiu kol isaugsim🤷…
Man irgi galvos skausmas tie bėrimai. Kaip sunku yra atrasti nuo ko! :/
Kisulita parašė:
Šokolado ne, bet čia dėl to, kad netraukia, dabar mane labiausiai traukia sausainiai, spurgos, bandelės, pyragai 🙉 O citrusinius tai valgau, mandarinų tikrai nemaža…
Kaip mane traukia sausainiai ir bandeles, net pikta!!!
nesuprantu kas darosi
GiedreG parašė:
Net pavydų, kad jūsų taip gerai miega mažieji. Maniškė užmiega apie 21-22 val., tada 23 nubunda, nuklykia posmą ir vėl miega..tiksliau jos miegas ramus retai kada b…
O ar greitai uzmiega? Man tenka kartais pakovoti, kad uzmigtu. Pasitaiko kai migdau 1 val 30 min. Kol pavalgo, atsirugsta, kartais atpila ir issibudina, tada viskas is naujo... dar idomu ar greitai atsirugsta? Mano ne visada atsirugsta :/ nesioju kad ir 30 min ir nieko, tik paguldau ir atpila
M@m@ parašė:
Kaip mane traukia sausainiai ir bandeles, net pikta!!!nesuprantu kas darosi
Na kai 23 pabunda buna visko..kazkaip kai buvo menesio buvo labai blogai su uzmigimu, klike viena kart nuo 19 iki 23 val., bet cia gal del misinuko neatiderijimo ir pilvelio skausmo ir bendro nuovargio..dabar jau tas pamigdymas 30 min ar val jau niekai atrodo..miegancios neatruginam mes..neatsirugsta ji kai miega..bent mums.
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai