Gintarė S.S. parašė:
Šiandien užsakiau, yra abi dalys
Ačiū! Pažiuresiu! Gal būsiu praleidusi.
Gintarė S.S. parašė:
Šiandien užsakiau, yra abi dalys
Ačiū! Pažiuresiu! Gal būsiu praleidusi.
Kisulita parašė:
Gal esate ką veiksmingo atradusios, kas prakemša normaliai nosytę? Vibrocil nė velnio nieko nepadaro, o ta sloga jau nusibodo baisiausiai, vaikas nevalgo, sunkiai m…
Maniškiui vibrocil visai nepadėjo, negalėjau slogos ištraukti, buvo baisu. Tai gydytoja pasakė į dieną porą kartų galima Olynth. Nors raso, kad nuo 2 metu, bet mažai galima metinukams. Tai po savaitės kankyniu ipurskiau ir po 10 min ištraukiau belekiek daug slogos, pradėjo kvėpuoti
Lenauriene parašė:
Mum kai budavo tiršta sloga, liepdavo duot sinupreto lašų. Jis skystina. Ji duoti nebent iki 18h kad ant nakties neatristu, nes labai bega nuo jo.
Dėkui, mėginsim 🤞
waily parašė:
As irgi paantrinsiu, jei neissitraukia,bandykit sinupret, greit isbegs viskas.
O siaip mums vibrocil geriausias, pabandykit ne lasiukaus,o purskiama,gal giliau i…
Na va, gal purškiamas ir geriau būtų, nes tie lašiukai tai sunkiai prabėga, matyt 🤔 Galėjo gydytoja pasakyti, kad yra ir purškiamas, aš tai net nežinojau, turim dabar to lašinamo Vibrocilio kelis buteliukus, pas vyresnėlį kambarį ir pas mus miegamajame ir nė vienam jis nepramuša slogos 🤷♀️
Mig.le parašė:
Maniškiui vibrocil visai nepadėjo, negalėjau slogos ištraukti, buvo baisu. Tai gydytoja pasakė į dieną porą kartų galima Olynth. Nors raso, kad nuo 2 metu, bet maža…
Reiks gal ir mums tada vietoj Vibrocilio bandyti Olynth 🤔
Vikute12 parašė:
Sveikos ar yra tokis vaikutis kad nevalgo mesytes 🤦♀️? Mano panelė tik paragauna jaučia masyte ir viskas nevalgo 🥺🥺 nebežinau ką daryt kad ji valgytų mėsa…
Mano nevalgo. Pietums visada sutrinta daržovių košė su mėsa būna. Stengiuos, kad daržovės nustelbtų mėsos skonį. Arba duodu ant jos staliuko kokio maisto gabaliukais ir primaitinu daržovienę su šaukštu.
Zaneta.Z parašė:
Mano nevalgo. Pietums visada sutrinta daržovių košė su mėsa būna. Stengiuos, kad daržovės nustelbtų mėsos skonį. Arba duodu ant jos staliuko kokio maisto gabaliukai…
Aš daržoves ir su mėsa sutrinta duodu bet vistiek nevalgo 🥺
Vikute12 parašė:
Aš daržoves ir su mėsa sutrinta duodu bet vistiek nevalgo 🥺
Aš dar bandžiau šiuos dalykus:
1) Išlaikyti kuo ilgiau alkaną nedavus užkandukų ar MP/PM. Bet mano nervai maximum 30 min išlaiko zyzimą.
2) Keičiau mėsos rūšis. Neparodė, kad kažkuri mėsa būtų skanesnė.
3) Daviau atskirai kotletukų, maltinukų, apkepo pavidalu.
4) Krašutiniu atveju įmaišau į visą daržovienę vaisiaus gabaliuką - tada suvalgo. Bet čia tikrai prastas patarimas
Zaneta.Z parašė:
Aš dar bandžiau šiuos dalykus:
1) Išlaikyti kuo ilgiau alkaną nedavus užkandukų ar MP/PM. Bet mano nervai maximum…
Vyras irgi savo neduok pienuko ir užkandžių ir valgys 🤦♀️ bet mano nervai irgi labai trumpi 🤣 tai tada duodu pieno savo žinau kad blogai bet nenoriu kad ji būtų alkaną... Vieną kartą irgi taip dariau šaukštas vaisių tyrėles kita mėsos su daržoviam 🤦♀️🤦♀️ bet taip irgi ne gerai 🥺
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai