kandoriuke parašė:
Mes galvojom apie priekinę kėdutę, bet ji trumpam naudojimui, nes mažas svorio limitas
Aš tai galvoju, kad mums jos bent jau šiam sezonui tikrai užteks, nes sveria dabar tik 9.7 kg. Na bet dar reikia rimčiau pasinagrineti 🙆
kandoriuke parašė:
Mes galvojom apie priekinę kėdutę, bet ji trumpam naudojimui, nes mažas svorio limitas
Aš tai galvoju, kad mums jos bent jau šiam sezonui tikrai užteks, nes sveria dabar tik 9.7 kg. Na bet dar reikia rimčiau pasinagrineti 🙆
Lofficiel parašė:
O kaip Kaune su darželių tvarka? Ta prasme skaičiau apie Vilnių, tai ten viskas aišku 😁o kaip Kaune? Nes aš sistemoj nematau nei grupes dydžio nei kiek priims tik s…
Lopšeliai dažniausiai priima 12-15vaikų.
Nebent dar kažką palieka nuo pernai vaikų. Informaciją kiek turi grupių galima matyt paspaudus ant įstaigos. Bet tai, kad pagal gyvenamą vietą nėra pirmumo absurdas. Mūsų atveju tėvai suveža iš kitų raj vaikus o maniškei gaut vietą nėra šansų nes gimė spalį. Yra pažįstamų dar negavusių vietų tenpat nuo pernai. Galvojau gal stot į eilę jau iškart į darželį, bet tada kaunas neduos kompensacijos į privatų, nes reikia negaut lopšelio 6mėn kad duotų tą 100€
Norejau paklausti,.gal kazkas naudojat ale vezi
Isaugom maclareno sketuka, su juo lekdavom i centra,.kur saligatvio danga.
Tai galvoju, ka cia pirkti, kad ir bagazinej galetu tilpti, ir nesunku kilnoti ir kad ir patogu vezt butu.
Tai kaimyne sako pirkt stumiama trirati. Bet kazkaip abejoju ar patogu ir ar ilgai su tokiu vazinet.
Requem parašė:
Norejau paklausti,.gal kazkas naudojat ale vezimuka - stumiama triratuka?
Maniskei labai patinka. Tik mes pirkom nesusilankstanti, tai i masina netilptų
Requem parašė:
Norejau paklausti,.gal kazkas naudojat ale vezimuka - stumiama triratuka?
Manoji irgi labai mėgsta. Turim Kinderkraft tai žiaurus tarškalas barškalas ir tikrai tokio nebepirkčiau. Gyvai mačiau Qplay triratuką, tai ir kokybė daug geresnė pasirodė ir susilanksto. Bet kad ir kokį pirksit, žiūrėkit, kad būtų guminiai ratai, o ne plastmasiniai 🤦♀️
Kanele parašė:
Lopšeliai dažniausiai priima 12-15vaikų.
Nebent dar kažką palieka nuo pernai vaikų. Informaciją kiek turi grupių galima mat…
Ačiū , pažiūrėsiu dėl vietų. O dėl to, kad nėra pirmumo, man irgi nesąmonė. Pas mus prie pat namų 3 darželiai ir dar klausimas ar pana papuls..
Lofficiel parašė:
Ačiū , pažiūrėsiu dėl vietų. O dėl to, kad nėra pirmumo, man irgi nesąmonė. Pas mus prie pat namų 3 darželiai ir dar klausimas ar pana papuls..
Pagal gyvenamąją vietą tai tikrai nesąmonė, kad nėra prioriteto... Čia turėtų būtų pagrindinis prioritetas, o tai dabar tenka ne vieniems per visą miestą vežioti 🤦 Tai bent tiek, kad Klaipėdoje tų kamščių nėra tokių žiaurių, bet tai vistiek laiko atima.
Lofficiel parašė:
Pas mus taip pat. Vos ne kieme galima sakyt 2 darželiai, teko rašyt gretimo rajono darželį kur didesnė tikimybė gauti.
9 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai