zaylya03 parašė:
Aš vis dar maitinu, tačiau labai retai, kartais naktim nebereikia jau. Žinokit, aš buvau iš tų žmonių, kuriems užtenka padėti galvą ir iškart užmiega. Nu dabar.. už…
Ka jus darote? Kaip su tuo.kovojat?
zaylya03 parašė:
Aš vis dar maitinu, tačiau labai retai, kartais naktim nebereikia jau. Žinokit, aš buvau iš tų žmonių, kuriems užtenka padėti galvą ir iškart užmiega. Nu dabar.. už…
Ka jus darote? Kaip su tuo.kovojat?
debesujura parašė:
Mano tėtis turi problemų su miegu, tai prieš kažkiek metų Klaipėdos universitetinėje ligoninėje buvo gydytojas, kuris užsiimdavo miego problemom. Ten reikėjo vieną …
Superinis patarimas, net nezinojau kad tokio tipo yra istaigos. Galvojau reik pas neurologa uzdirasyt. Bandysiu Vln ieskot.
Aciu jums 🌸
mjonik parašė:
Sveikinimai susilaukus 😉 Kaip jaučiatės?
vaivaidusia parašė:
Sveikinimai susilaukus 😉 Kaip jaučiatės?
Dekui 😊 sikart viskas daug sunkiau,reikia laiko atsigauti 🙂
mjonik parašė:
Dekui 😊 sikart viskas daug sunkiau,reikia laiko atsigauti 🙂
O kodel sunkiau? Kokie negerumai? Ir aš norėčiau, bet bijau 🙉
Labas, kaip pas jus reikalai su eilėmis į darželį? Mes Fabijoniškių vienam darželi beproto žemai: Vieta eilėje - 119
Iš viso pateikta prašymų - 232, o priims apie 50 vaikų 🤦♀️ nesuprantu kokiu būdu patekti į tuos darželius reikia, jei net tai kad visi deklaruoti nuosavam bute Fabijoniskėse negarantuoja vietos
OctoberMom parašė:
Labas, kaip pas jus reikalai su eilėmis į darželį? Mes Fabijoniškių vienam darželi beproto žemai: Vieta eilėje - 119
Tai Jusu eile nera labai bloga,nes priims net 50 vaiku. Sakyciau tikrai yra sansu, aisku reikia ziuret giliau i eile, kiek vaiku, kokiu prioritetu nurode ta darzeli..
Ne, tai kad esat deklaruoti nuosavam buste negarantuoja nieko. Be visa ko, musu vaikuciai gime metu gale,tai pries mus beveik visi 2020 gime vaikai🤷♀️
OctoberMom parašė:
Šiaip tai viskas labai priklauso nuo rajono 🤷♀️ Blogiausia, kiek pamenu, Verkiuose, Pilaitėje ir turbūt trečioj vietoj gal ir būtų Fabai/ Pašilai... Dėl to mes vaiką perregistravom iš mano buto Pilaitėje į vyro butą Viršuluose, tai panašu, kad pavyks gauti. Esam 61, priims 36, jei žiūrėt pagal pirmą darželio prioritetą, būtume 32 🤞
vaivaidusia parašė:
Šiaip tai viskas labai priklauso nuo rajono 🤷♀️ Blogiausia, kiek pamenu, Verkiuose, Pilaitėje ir turbūt trečioj vietoj gal ir būtų Fabai/ Pašilai... Dėl to mes vai…
O kaip suprast 1 darzelio prioriteta esat 32, o siaip eileje 61?
As vis galvoju ar tikrai viska ten teisingai prispaudeliojau. Nu ta prasme surasiau 5 darzus ir uzpildziau ta anketa, daugiau nieko.
Tai kaip suprantu nuo kovo 18 reik pradet laukt kvietimu? Nors mes visur gale velkames, apie 90 visur. Nu bet maza ka.
Del to ir galvoju kaip suprast cia tuos prioritetu skaicius ir bendros eiles skaicius.
vaivaidusia parašė:
Šiaip tai viskas labai priklauso nuo rajono 🤷♀️ Blogiausia, kiek pamenu, Verkiuose, Pilaitėje ir turbūt trečioj vietoj gal ir būtų Fabai/ Pašilai... Dėl to mes vai…
Na jei net 32 nurode darzeli nr 1 labai nesidziaugciau, nes ne visi,kas nurode 2nr gaus pirma darzeli ir gali gauti Jusu. As skaiciuociau 1 ir 2 nr nurodziusius..bus tikrai tiksliau..
Requem parašė:
O kaip suprast 1 darzelio prioriteta esat 32, o siaip eileje 61?
As vis galvoju ar tikrai viska ten teisingai prispaudeliojau. Nu ta prasme surasia…
Juk galima nurodyti 5 darzelius. Kazkuri Jus norit 1 nr, kuzkuri norit 5 numeriu. Rajone stovi tie patys pvz 100 vaiku,kurie pasirinke tuos pacius 5 darzelius, bet ne visi vienodai nori i tuos pacius darzelius. Jei Jus eileje esat 50, o darzelis priima pvz 30 vaiku, tai tiketina,kad darzeli gausit,nes atsidarius eile matote,kad 1 nr si darzeli iki Jusu nurode pvz 15 vaiku, 2 nr pvz 10 vaiku, 3 dar kazkiek ir t.t. tie kas Jusu 1 nr darzeli nurode 3,4,5 nr tiketina gaus ta darzeli,kuri savo prasyme nurode 1 ar 2 numeriu ir is eiles pasitraukia, vadinasi Jus eileje kylate. Tai yra eile sumazejo,bet vietu skaicius darzelyje nesumazejo,nes kazkas virs Jusu gavo kita darzeli.
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai