Requem parašė:
Dekui🌸 pabandysiu tikrai.👍
As tai atsibudineju pati jei mazyle ilgiau miega, irgi matyt iprotis kazkoks susiformavo. Bet dazniausiai uzmiegu lengvai vel. Gal kokiu papildu jums reiketu pavartot?
Requem parašė:
Dekui🌸 pabandysiu tikrai.👍
As tai atsibudineju pati jei mazyle ilgiau miega, irgi matyt iprotis kazkoks susiformavo. Bet dazniausiai uzmiegu lengvai vel. Gal kokiu papildu jums reiketu pavartot?
Requem parašė:
Klausimas mamytems, kurios pacios maitino naktimis ir jau to nebedaro, kuri laika, ir kuriu vaikai miega ramiai, nezadindami.
O kai žindėte, miegojote vienoje lovoje su vaiku?
Mano atveju tai yra taip, kad vis dar žindau, bet būna atsigulu į lovą, ir jei mažasis miega atskirai lovytėje, tai aš vartausi ir negaliu užmigti, kol mažojo į lovą nepasiimu. Taip įpratau miegoti su juo, kad jau vienai nesimiega, o kai pažindau ir lieka kartu miegoti, tada kažkaip staigiai nulūžtų 🤔 Nežinau kaip čia bus, kai atpras nuo mp ir naktį visą miegos lovytėje. Vyras jau planuoja kaip pas brolį į kambarį iškraustys, o aš tai mielai abu vaikus į lovą susikraučiau ir miegočiau 🙈
Kisulita parašė:
O yra dar nevaikštančių ir nesakančių nė žodžio? 🙂
Mano kalba tik savo kalba, nieko suprantamo
Kisulita parašė:
O yra dar nevaikštančių ir nesakančių nė žodžio? 🙂
Mano va tik šiom dienom pradėjo eiti į ranką įsikabinus, pasileisti dar bijo. O iš kalbos, tai tik mama, tėtė ir au jau taip normaliai sako.
Mano megyte vaiksto nuo 10 men, kalba daug sava kalba,ypac siom dienom pradejo be galo daug burbuliuot, bendrauti su broliu, kazka jam pasakoja. Ir siom dienom pastebejau liezuvis nuolat iskistas, visaip kaip kraipo, tai jau laukiu,kad gal tuoj tuoj prades ir daugiau kalbet.
Kasdienineje kalboje naudoja mama, tetis, niam niam, apapa ir lyg viskas. Cia kai kazko reikia,kazko praso.
Kartoja nemazai zodziu, bet ju nenaudoja kalboje. Atsako i klausimus kaip sako suniukas, kaciukas, karve, vista, kaip vaziuoja masina ir pan. Knyguteje pazista karve,morka, suniukus, kaciukus ir neklausiama sako au au, ar miau, ar sako moka (morka)..
Tikiuosi neveluojam su raida🤞
Pas mus kita beda,tai mp..vyresnis lengvai atsisake,bet as tada buvau nescia, tai ir to pieno nebebuvo, gaminosi priespienis, nu db tai tai galeciau 5 vaikus ismaitinti. Mazoji nuejo i darzeli, naktim uzturbina man, nors keliasi viso labo 2 k, dienom nera kam valgyt,o vakarais nereikia. Per dvi savaites jau 3 guzas su temperatura.. pasiguodziau, kazkaip jau reikia rist su tuo reikalu
Kisulita parašė:
O kai žindėte, miegojote vienoje lovoje su vaiku?
Mano atveju tai yra taip, kad vis dar žindau, bet būna atsigulu į lovą, ir jei maž…
Iki 7 men miegodavom kartu 2se. Kol 7 men proga issliauze is lobos ir isdribo ant kaktos zemyn. Nuo tos dienos keliavo i savo lovyte.
Manau tos nemigos yra is nuovargio. Neturiu jokios pagalbos.esu ant visko as viena. Vyras iseina dar miega. Grizta jau miega.Tai matyt jau stogas nusirove nuo pervargimo.
Arba buvau isitikinus kad cia iprotis issivyste.
Nu bet va, pasirodo kitoms tokiu dalyku ner.
Mamyciuke123 parašė:
Mano kalba tik savo kalba, nieko suprantamo
Maniškis irgi balbatuoja kažką ir į viską rodydamas skleidžia tokį kaip "heh" garsą, kaip koks geziukas 🙄 Pirmagimis irgi vėlai pradėjo kalbėti, po to jau visus bendraamžius aplenkė, bet jam bent jau buvo viskas įdomu, knygeles vartydavom ir ilgai žiūrinėdavom, o mažajam tik kaip pasiausti galvoj...
Kisulita parašė:
Maniškis irgi balbatuoja kažką ir į viską rodydamas skleidžia tokį kaip "heh" garsą, kaip koks geziukas 🙄 Pirmagimis irgi vėlai pradėjo kalbėti, po to jau visus ben…
Mano pirmagime taip pat daugiau visko mokejo, knygutes varte, rodydavo pirstuku ir turedavai pasakyt kas toks, tada as sakydavau ir ji pirstuku parodydavo. Ir pan.
O si mergele laksto, viska griauna, ardo, pleso ir pan
slepiu telefona, nes jeigu tik pamato tai iskart rodo "zenkla" kad nori filmuko
o jeigu TV eina, tai atsigula ant zemes, vartosi ir ziuri
pasidaro nebeidomus zaislai
Requem parašė:
Iki 7 men miegodavom kartu 2se. Kol 7 men proga issliauze is lobos ir isdribo ant kaktos zemyn. Nuo tos dienos keliavo i savo lovyte.
Aš vis dar maitinu, tačiau labai retai, kartais naktim nebereikia jau. Žinokit, aš buvau iš tų žmonių, kuriems užtenka padėti galvą ir iškart užmiega. Nu dabar.. užmiegu labai negreit, naktį reikia nereikia prabudineju, rytais anksti prabundu ir su tokia sunkia galva.🙈 Išvis atrodo, kad gilaus miego nebėra🙄
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai