Lakas_plaukams parašė:
Oho, 32 😯😅. Manau ir aš, kad kai atsidarys registracija, visos papulsim. Ir jau turbūt susitiksim kitoje temoje. 😊
Dar priklauso kokį planą pasiūlys 😃 gal ir čia dar liksim
Intrauterininė inseminacija - pagalbinio apvaisinimo procedūra, kurios metu specialiai paruošta vyro sperma yra sušvirkščiama tiesiai į gimdą. Skaityti
visą straipsnįLakas_plaukams parašė:
Oho, 32 😯😅. Manau ir aš, kad kai atsidarys registracija, visos papulsim. Ir jau turbūt susitiksim kitoje temoje. 😊
Feyre parašė:
Tiesa 😆
akveja parašė:
Uzuojauta 🥲🥲🥲🥲 o daktarai nesake del ko?
Niekas nesureiksmina dėl 1 ar 2
Rožyte24 parašė:
Dabar planas kartoti iui?
Rožyte24 parašė:
Žinokit mažai visai kas ką reikšmina, aš prieš dabar pastojant turėjau tris. Baimės akys didelės, daktarui sakau gal daryt papildomai kažką,tyrimus,vitaminus kokius ar panašiai. Sako o ką tu čia padarysi, bus kaip bus
Po antro gavau siuntimus pas genetikus,hematologus, infektologus. Bet nieko neradus, net nesieja tų persileidimų viena priežastim. Atsitiktinumas
akveja parašė:
Dabar planas kartoti iui?
Dabar planas bus padaryti IUI ,jeigu nepasiseks paliksime rudeniui planavimus ,nes norisi bent kiek atsipūsti nuo visų reikalų
mamax4 parašė:
Žinokit mažai visai kas ką reikšmina, aš prieš dabar pastojant turėjau tris. Baimės akys didelės, daktarui sakau gal daryt papildomai kažką,tyrimus,vitaminus kokius…
Aplamai daktarai labai šalti likę man nuvykus ryte dar tik teplioti pradėję sakau gal progesteronu dar galima sako o kam čia be žaisti , lauk issivalys dar jauna uzkibs nepergyvenk ,lyg būtų taip paprasta po dviejų metų pagaliau kas kabinosi ir viskas .... Kažkaip nenoriu kad kas dėl manęs ten verktu ar ką bet norėtųsi švelnesnio bendravimo, paaiškinimo lyg čia kas čia iskraujuosi ir toliau planuojk.
Rožyte24 parašė:
Aplamai daktarai labai šalti likę man nuvykus ryte dar tik teplioti pradėję sakau gal progesteronu dar galima sako o kam čia be žaisti , lauk issivalys dar jauna uz…
Perskaičiau jūsų istoriją ir kaip daktarai elgiasi tai noriu parašyti ir savo patirtį..
Pirmą kartą pastojus buvau Lietuvoje, ir apie 5-6 savaitę pradėjau kraujuoti, ir uzsirasiau privačiai pas ginekologę, ieškojau jau geros... nuvykus pasakiau kad ir kraujo tyrimą pasidariau jis teigiamas bet pradėjau kraujuoti, dar buvau optimistė galvojau nu gal yra vilties ir visgi viskas gerai... naivu, bet kai nesusidūrus ir vilties turėjau.... o ji atsisukus man tieske, ten jau nieko nebebus, įvyko persileidimas.. nu aš į ašaras nes lauktas nėštumas, o ji gal 2 sekundėms ir užjautė, bet po to vėl grubiai tai patikrinam ką čia turim.. bendravimas žiaurus, irgi suprantu kad daktarams kasdienybė, bet mums moterims tai ta momentą pasaulis sugriūna, tai jie turėtų suprasti dėlto tokį kelią ir pasirenka..
Na kita patirtis buvo Danijoje, vėlesnis persileidimas 9 savaičių.. nepalyginsi... nuvažiavus į ligoninę pradėjus kraujuoti, jie jau suprato iš mano skausmų kas vyksta, bet elgesys kitoks, glostė ramino, tiek atjautos gauta, tiek supratimo... po patikros kaip su draugais pasišnekėta, jaučiausi tikrai suprasta ir netgi ramesnė.. skausmo nesumažino bet ir nepadidino...
Tai tokias dvi skirtingas patirtis esu turėjusi skirtingose šalyse
na o daba esam po IVF Danijoje, tai irgi visa kelionė buvo su labai dideliu palaikymu ir iki šiol esu labai patenkinta visa priežiūra :)))
Rama parašė:
Perskaičiau jūsų istoriją ir kaip daktarai elgiasi tai noriu parašyti ir savo patirtį..
Tai va va lygiai tas pats atrodo tu taip lauki to vaikelio o tau šaltu veidu . Bet ką padarysi pas privačias labai brangu lankytis o su siuntimu ten pavargusios....
Lakas_plaukams parašė:
Tiesa 😆
Aš jau 31 eilėje 😃 vienu žingsneliu arčiau 🫢😀
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai