Nesuprantu as sito vyru isvarymo. Kartu miegam, kartu ir is ligonines grisim gyventi, tai kas per nesamone

Aisteeja parašė:
Nesuprantu as sito vyru isvarymo. Kartu miegam, kartu ir is ligonines grisim gyventi, tai kas per nesamone
Būtent jei aš nesergu korona tai ir vyras neserga, nes juk nosis suglaude toj pačioj chatoj gyvenam 🙄😂. Joptararai 🤪 durniu laivelis 😉🎉💃😂
niduliuke parašė:
Panevėžio ligoninėje gimdžiau 2015 metais, gimdykloje man byvo duoti ligoninės marškiniai, vyrui taip pat reikejo už 5 eurus išsinuomoti baltus marškinius ir kelnes…
Siai dienai vyru neileidzia visiskai. Prisijunkite prie grupes "Panevezio gimdymo namai", ten mamos dalinasi istorijomis ;)
VikaBuk parašė:
Būtent jei aš nesergu korona tai ir vyras neserga, nes juk nosis suglaude toj pačioj chatoj gyvenam 🙄😂. Joptararai 🤪 durniu laivelis 😉🎉💃😂
Na žinokit mūsų šeimoje buvo keistas sirgimas.Vaikui buvo nustatyta korona,vyras keistai jautėsi,tai po saviizoliacijos darėsi antikūnių tyrimą kuris patvirtino,jog irgi persirgo.Aš irgi pasidariau antikūnių tyrimą gydytojos liepimu,bet jis buvo neigiamas.Tai pasirodo gali būti visaip.
gintasedyte parašė:
Nu prisijuokiau 😂 tikrai vesiuos ir chalatą ir vaikui rūbus,ir savo higienos priemones, namie jug rytas vakaras veidą prausiu ir tepu kremu ir nebus taip kad tom di…
Aha, aš irgi alvoju kad geriausia viską savo vežtis ir turėt, pačiai tada ramu bus 🤗
Svajonėspildosi parašė:
Kiek mamutes jusu vaisius sveria,ar pasako gyd.?kiek savaiciu ir koks svoris ?
Na va ir as po matavimų. 34.5sav 2090g sveria pilvelis pora savaičių atsilieka, kiti matmenys norma. Man nustatytas gestacinis diabatas
jolkute56 parašė:
Na va ir as po matavimų. 34.5sav 2090g sveria pilvelis pora savaičių atsilieka, kiti matmenys norma. Man nustatytas gestacinis diabatas
Niu dideli jau jus 😊 o.ka sake del to kas atsilieka ? Nieko tokio ar kazka pakomentavo ?
Fairytale parašė:
Niu dideli jau jus 😊 o.ka sake del to kas atsilieka ? Nieko tokio ar kazka pakomentavo ?
Po 2 savaičių pakartot echo dėl pilvelio to atsilikimo reikes, žiūrės ar auga, gal sakė tiesiog kad smulki mergaitė, tai dabar biškį toks nerimas, kaip yra ištikrųjų🤔