Auksodobilas parašė:
Mes vartojam jį, jau antras buteliukas atidarytas. Viskas gerai, mažylis kiekvieną kartą džiaugiasi pamatęs, kad gaus vit D.![]()
Mano dukrytei irgi labai patinka. Pamato buteliuką, išsižioja, kad įlašinčiau
Auksodobilas parašė:
Mes vartojam jį, jau antras buteliukas atidarytas. Viskas gerai, mažylis kiekvieną kartą džiaugiasi pamatęs, kad gaus vit D.![]()
Mano dukrytei irgi labai patinka. Pamato buteliuką, išsižioja, kad įlašinčiau
AgBn parašė:
Kuo gardinat rytines koses? As dazniausiai verdu avizine, bet jei kokio banano ar slyvu tyreles papildomai neidedu - nevalgo 🤯 nei obuoliai, nei kriauses nepadeda 🤦…
Garintu obuoliu ar bananu. Kitaip nevalgė ir man šlykštu buvo, ypač avižinė be nieko, nors dabar visai skanios man tos košės ir be nieko pasidarė 🤣
AgBn parašė:
Kuo gardinat rytines koses? As dazniausiai verdu avizine, bet jei kokio banano ar slyvu tyreles papildomai neidedu - nevalgo 🤯 nei obuoliai, nei kriauses nepadeda 🤦…
Jūs tas užpilamas valgot vaikiškas? At malat normalias avižas? 🤣 Nes mano tos užpilamos nelabai valgo, šiandien pirmą kartą banano įdėjau tai kirto puikiai..
Nayra parašė:
Pirkau su receptu ir ant pakuotės rašo, kad receptinis😏 Man tie priedai įtartini. Dvi dienas daviau vaikui, naktį raitėsi nuo skausmo, pilvą pūtė labai. Gal sutapi…
Geras, nes mum davė be recepto, tik su reklaminiu lapeliu, kiek pamenu, apvedė gydytoja kokį pirkti 😄🤭
AgBn parašė:
Gal tik trečia diena kaip įdedu obuolių ir mėlynių tyrelės 3 arbatinius š. Vien dėlto, kad daugiau skonių pažintų ir įvairesnių medžiagų gautų. Iki tol negardintas ant vandens valgėm. O vakare pvz į ryžius dedu džiovintų slyvų tyrelės, dėl viduriukų.
Bomparyy parašė:
Jūs tas užpilamas valgot vaikiškas? At malat normalias avižas? 🤣 Nes mano tos užpilamos nelabai valgo, šiandien pirmą kartą banano įdėjau tai kirto puikiai..…
Įvairiai. Kai anksčiau keliamės verdu paprastas kai vėliau užpilamas
Sveikos,
Nebuvau prisijungus labai ilgai, gal pora menesiuku 🙈
Vyras isvare i komamdiruote, as namie viena su trim vaikais ir katinu. Dar covidas isisukes buvo, tai nu nacert ta virusa..
As su klausimu, ar jusu vaikuciai sedi savarankiskai? Mes lankom manksteles, bet bernelis kaip guminukas 😔
Lapute999 parašė:
Sveikos,
Sveika😊 Stiprybės tau. Maniškis nuo trečiadienio ligoninėj, tai iškart sunkiau vienai, o su trim... na keturiais, vaje🤯 Pasėdi truputį, bet labiau palinkęs į priekį ir rankom remiasi tai tarp kojų į grindis, tai už kojų laikosi. Lankė vaikas mankštas, masažus dėl didesnio tonuso, tai reabilitologė sakė, kad 9 mėn jau ta riba, kai laikoma, kad visi turi atsisėst ir sėdėt, taip kad ramiai laukiam😊 Aišku, galima stiprint raumenukus, sodinant iš gulimos padėties ištiestom kojom ir keliant tai už vienos, tai už kitos rankos, kad kita remtųsi ir sėstųsi. Dabar sakė svarbu, kad negriuvinėtų iš sėdimos padėties aukštielninkas, kad galvos nedaužytų, jaustų save.
Bomparyy parašė:
Jūs tas užpilamas valgot vaikiškas? At malat normalias avižas? 🤣 Nes mano tos užpilamos nelabai valgo, šiandien pirmą kartą banano įdėjau tai kirto puikiai..…
Pati susimaliau, bet esu bandzius ir mamuko
AgBn parašė:
Pati susimaliau, bet esu bandzius ir mamuko![]()
Mamuko mums deja netinka, nes alergiškas glitimui😔 tai kažkokias pirkau be glitimo sumaltas, galvoju kada jau reikia rupias duot labiau? 🤔 Kada palikt gabaliukų visur?
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai