Daivva200 parašė:
Naudojam. Būdavo ant nakties uždedam,kad dėl visa pikto neprabėgtų. Ir tikrai labai patenkinti 👍
Kaip įdomiai: aš kaip tik huggies kelnaicių nakčiai nedrdu, ti užsegamas huggies sauskelnes , nes vis prabėgdavo...
Daivva200 parašė:
Naudojam. Būdavo ant nakties uždedam,kad dėl visa pikto neprabėgtų. Ir tikrai labai patenkinti 👍
Kaip įdomiai: aš kaip tik huggies kelnaicių nakčiai nedrdu, ti užsegamas huggies sauskelnes , nes vis prabėgdavo...
Agnietė parašė:
Man neprabega nieks. Nejauciu skirtumo tarp uzsegamu na tik del patogumo uzdet 😁 dabar jau ir nakciai ir dienai naudoju istisai. Tik kartais dar klijuojamas uzdedu nes sugebejau vietoj kelnaiciu netycia nupirkt, tai i tarpus reik sunaudot kazkaip 🤷♀️
Foto parašė:
Ojjj o kodel neprasote/ nereikalaujate pinigu maistui, mokesciams ir vaiko aprupinimui? Juk jis gauna alga pilna, o mes tik dali uzdirbtos algos. Ir atsiprasau, kad…
Kol galiu išsilaikyti savarankiškai, tikrai neprašysiu, labai jau mane erzina paskui tas proto knisimas kad tą ar aną pirkau. Labai pyksta jeigu nuperku maisto o jo nespėjus suvalgyt sugenda, ir tenka išmesti. Sako nepirkt jeigu nesuvalgom, tai jei žinočiau kad nesuvalgysim nepirkčiau, bet kartais konfliktai kyla net ir del vieno išmesto pomidoro
Žinau kad sutaupys ir automobiliui ir buitinei technikai, del to nesuku galvos, man tik nepatinka kad jis burba jog mano pilvas po gimdymo netoks, ir kad dar sugalvoju padirbt, kai bandau pasakyt kad už dyką Barbora į namus prekių neveža lieka nesupratęs tipo kaip aš pinigų galiu neturet.
Foto parašė:
Bet tai kaip gali priekaistauti del nepadarytu darbu, kai pats nepadeda tu darbu daryti..
Na čia toks charakteris, gali prisiknisti nepagalvojes, iš oro ir prie bet ko, o ir šiaip jo nuomonė kad vaiko priežiūra visai niekam įtakos neturi ir namie galima viską pasidaryt pačiai.
Nėra jis blogas vyras, tik tiek kad aš pagalbos neprašau. Iki santuokos buvo viskas paprasčiau
Dabar kartais toks jausmas aplanko kad ,,ji niekur nepabėgs,, nors aš jam sakiusi kad manęs nesustabdys, kai norėsiu su vaiku išeisiu
Pelyt@ parašė:
Ar yra mamų kurios naudoja kelnaitės sauskelnes? Kurios nesisega o užsimauna🙂
Huggies pants naudoju, bet nepatogu man užmauti, jeigu kakoja tai dažniausiai ir nugara apsivaro, sunaudojus daugiau nebepirksiu, paprasčiau ir patogiau su lipdukais.
Junique parašė:
Man neprabega nieks. Nejauciu skirtumo tarp uzsegamu na tik del patogumo uzdet 😁 dabar jau ir nakciai ir dienai naudoju istisai. Tik kartais dar klijuojamas uzdedu…
Maniskiui irgi neprabegdavo. Nei su pampers, nei su huggies... kiauriai begdavo tik pro moony, lupilu, kartais mamia.
Gabriela27 parašė:
Gal vaikučiam nuotraukų albumiukus pirmiesiems metukams prisimint esat užsivedusios? Ieškau ieškau, nerandu kas patiktų.
Abiems vaikams turiu atskirus, vyresnelio apima 3 metus. Man reikejo tiesiog albumu be jokiu kaspinu, neriniu, blizguciu ar pan. Brangios ir ypatingos yra nuotraukos viduje, o ne patys albumai
Debesukas parašė:
Huggies pants naudoju, bet nepatogu man užmauti, jeigu kakoja tai dažniausiai ir nugara apsivaro, sunaudojus daugiau nebepirksiu, paprasčiau ir patogiau su lipdukai…
Keista, kad nepatogu. Neįsivaizduoju kaip užsegamas įmanoma naudoti, kai vartosi į visas puses, sėdasi
dar max mėnesį ištverčiau su segamom. Jau dabar tenka pasistengti, nes vis verčiasi, spurda
Raaasele parašė:
Maniskiui irgi neprabegdavo. Nei su pampers, nei su huggies... kiauriai begdavo tik pro moony, lupilu, kartais mamia.
Na man kitu firmu nepatiko. Bent jau auginant sunu. Huggies buvo geriausios. Tai as dabar jau kitu ir nebandziau. Tik lupilu sh 😁 o siaip tikrai nebeisivaizduoju kaip sunu dar tokiu metu isauguninau su lipdukais. Nes su juo ant kelnaiciu perejom tik 7men, kai stotis ismoko. Nezinau kodel, ar as nezinojau apie jas ar ka, nepamenu 🤣 o dabar jau 4men negaliu uzsegt nes vartaliojasi siaubingai....
Vakar buvom 4 men vizite (na pas mus biski veluoja del buvusios slogos, 4men buvo 8 diena) tai mergina 7,5kg 63cm. Per paskutini men +800g tai aciu dievui apie primaitinima galvot dar nereikia (maitinu pati). Antra savaite kaip nesiojam balniuka, naktys baisios, diena irgi greit pavargsta irzli, ant ranku daug nori but, tai ana diena su vyru kalbam sakau prie situ jos zyzimu galetu dar ir dantys islyst tai vienu kartu viska atkentet butu galima
vakar gydytoja paziurejo burnyte, akurat, ir virsuj ir apacioj itartinos dantenos
tai va laukiam gal keliu savaiciu begu ir mes dantuku turesim
Meleonas parašė:
Merginos, gal kas bendravo su kineziterapiautais dėl gulimos sportinės dalies padėties?Ar saugu guldyti 4 mėn kūdikį? Vis abejoju ar nepakenksiu, o jai ten labai pa…
Dėl šio vezimelio negaliu pasakyti, pas mus emmaljunga tai sportine pilnai išsitiesia kaip lopsys
23 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai