nikole_ parašė:
O gal turite kas nors patarimų, ką daryt, jei vaikas nepasiduoda migdomas pietų miegui? Vakare uzmiega tiesiog užtraukus užuolaidas, kartu pavarčius knygelę. O va p…
Mums taip buvo, truko savaite ir praejo
nikole_ parašė:
O gal turite kas nors patarimų, ką daryt, jei vaikas nepasiduoda migdomas pietų miegui? Vakare uzmiega tiesiog užtraukus užuolaidas, kartu pavarčius knygelę. O va p…
Mums taip buvo, truko savaite ir praejo
magosa parašė:
Mums taip buvo, truko savaite ir praejo![]()
Būtų gerai, pas mane jau gerokai ilgai trunka šis malonumas
kalbėkime apie mėnesių mėnesius kančios
aišku, bent jau naktį miega .. bet vis tiek nervus išėda nerealiai tas pietų miego priešinimasis! 😵💫😵💫😵💫
nikole_ parašė:
Būtų gerai, pas mane jau gerokai ilgai trunka šis malonumaskalbėkime apie mėnesių mėnesius kančios
aišku, bent jau naktį miega .. bet vis tiek nervus išėda n…
Ojej tada tikrai yra reikalu 😳
Šven. parašė:
Pas mane atvirkščiai. Vakare nepasiduoda lengvai
Ir pas mus. Pietukų gražiai ramiai užmiega. O va nakčiai tai būna ir 1,5val duodasi.
Rodo parašė:
Pamenu lyg pasakojot,kad pavyko atsisakyti mišinio? Ar tik pasimažinot kiekį?
Tikrai jau atrodė kad buvo pavykę. Mažinau šaukštelių kiekį dedamą į vandenį ir jau kuris laikas atrodė viskas pasitaisė.
O bet tačiau po truputį po truputį vėl grįžom į košmarą. Gal ir mano kaltė, kad tose silpnumo akimirkose pasiduodu ir vėl tą mišinį, nors ir smarkiai skiestą, bet duodu.
Kažkodėl bunda vaikas su klyksmais daugybę kartų per naktį ir galimai ne todėl kad nori gerti... gal yra dar kažkas. O tas atsigėrimas tapo nusiraminimu matyt. Žodžiu, vėl esam košmariškam etape 😬😪😔
magosa parašė:
Musu lt daktarams, daznu atveju iki ziniu apie zindyma, kaip iki menulioNevengia reiksti savo tarybiniu laiku nuomones ir visiskai nesidomi nei kas yra PSO, nei…
Na jūs čia ir priskaldėt..
Maniškis žinda tik paryčiais vieną kartą per parą,bet dabar po laiko sukimo,paankstėjo laikas🤦 O šią naktį išvis sumąstė po 2jų pieną gerti,ištaisė tokią sceną,rėkia duok ir nieks neramina,gertuvę šveičia,tiutiuką irgi,bet buvo nepasiduoda,tai galiausiai pats tiutiuką pasiėmė,prisiglaudė ir nurimo😄 Manau čia tikrai daug yra apie tai,kad dažnu atveju iš nuovargio naktimis pasiduodame ir pasirenkame ramybę duodant mp ar pm,bet jau dičkiai jie ir tikrai gali be to,tai čia jau reiktų neužsileist ant galvos ir susipras anksčiau ar vėliau,kad nešoksim pagal dūdelę. Taikau tai ir sau ir kitoms,kas vargsta🙂 O aš jau išvis pagaliau jaučiu,kad priėjau tą laiką,jog žindyti nebenoriu,tačiau laukiam dar dviejų iltinių ir po jų jau baigsim su pienu.
Rodo parašė:
Maniškis žinda tik paryčiais vieną kartą per parą,bet dabar po laiko sukimo,paankstėjo laikas🤦 O šią naktį išvis sumąstė po 2jų pieną gerti,ištaisė tokią sceną,rėki…
As bijau dziaugtis, bet sianakt nubudo tik 1 karta 🙈🙏
nikole_ parašė:
Gal tikrai 18 men regresas istiko 🤕 Tokiu atveju turbut tik iskentet ir linkiu kad kuo greiciau praeitu ❤️
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai