Vaikystė parašė:
Aš lankausi privačiai pas gydytoją, kuri taip pat dirba ligoninėje.
Jeigu jus su ja tarsites del CP, tai viska jums organizuos,pasakys padarys kaip reikia. Jei jinai darys.bet turit sneket.
Vaikystė parašė:
Aš lankausi privačiai pas gydytoją, kuri taip pat dirba ligoninėje.
Jeigu jus su ja tarsites del CP, tai viska jums organizuos,pasakys padarys kaip reikia. Jei jinai darys.bet turit sneket.
Mamytevi parašė:
Zinokit deja stebuklo neivyksta tokiam laikotarpyje, gausit siuntima i ligonine, vaziuojat ir derinat data planiniam v
Man visų vizitų metu sėdėjo, o paskutinio dar ir virkštelė ant kaklo. Tai kad apsiverstų jau kaip ir nesitikėjau. Dabar vizitas šeštadienį tai reikės apsispręsti ką daryti. 😊
Mamytevi parašė:
Kiek matavo-tai norma,preklamsija kai arteja 140
Taip taip žinau... Bet jau nuo man normalaus 90/60, pakilo iki 120/80... Tai stebiu dbr kasdiena kaip kyla...
Bet va kokia aš istinusi, net kojų kauliukų nebeturiu... 😭

Vaikystė parašė:
Man visų vizitų metu sėdėjo, o paskutinio dar ir virkštelė ant kaklo. Tai kad apsiverstų jau kaip ir nesitikėjau. Dabar vizitas šeštadienį tai reikės apsispręsti ką…
Tai kai pasakys kad Cp,pasakys ka toliau daryt, visvien be siuntimo, ar privati ar poliklinikos gydytoja,geriau turet siuntima.jei zinot kad ji daro Cp, ir norit kad jums irgi,snekekit su ja, tai viska paaiskins pasakys kas ir kaip
siuzana1900 parašė:
Tiesiog į priėmima važiuot?
Taip, tik gali paguldyti kelios dienos, kol viska istirs
gretukasss parašė:
Negasdinkit, mano 138/70 🤐
Čia žiūrėkite koks jūsų šiaip yra normalus...
Ne tik turi spaudimas būti, bet ir pakankamai stiprus tinimas kojų, slapime baltymas.
Mamytevi parašė:
Tai kai pasakys kad Cp,pasakys ka toliau daryt, visvien be siuntimo, ar privati ar poliklinikos gydytoja,geriau turet siuntima.jei zinot kad ji daro Cp, ir norit ka…
Supratau, ačiū 😊
Mamytevi parašė:
As su tokiu 140/ ant kiek buvau paguldyta stebejimui i stacionara prieziurai,bei slapimo normos surinkimui ir baltymui patikrinimui. Cia su pirmu nestumu.tai dabar …
Ligonineje gulejote, ar uztekdavo tiesiog dažniau lankytis?
Nes man su pirma buvo preklamsija, bet dėl to negulde į ligoninę, tiesiog dažniau lankiausi poliklinikoje ir slapima vis nesdavau ziuredavo kaip kyla baltimas. Nu ir kai lb pakilo tada iškarto išsiuntė gimdyti...
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai