rutrut parašė:
Na as jei kuno kremu niekad nepasitepciau, tai man irgi nuolat kanors niezetu. Sausa oda tiesiog. Ar pasitepat kremu?
Taip išsitraukiau kremą savo drėkinanti, kurio kvapo negaliu ištvert, bet kenčiu😄
rutrut parašė:
Na as jei kuno kremu niekad nepasitepciau, tai man irgi nuolat kanors niezetu. Sausa oda tiesiog. Ar pasitepat kremu?
Taip išsitraukiau kremą savo drėkinanti, kurio kvapo negaliu ištvert, bet kenčiu😄
GreenMe parašė:
Paskutini karta apsilankant pas gydytoja - leliukas buvo sedimoje pozicijoje (31sav), vakar lelius zagsejo ir ritmiskus judesius jutau pilvo apacioje (33sav.) Ar ta…
Žinoma, kad gali
GreenMe parašė:
Paskutini karta apsilankant pas gydytoja - leliukas buvo sedimoje pozicijoje (31sav), vakar lelius zagsejo ir ritmiskus judesius jutau pilvo apacioje (33sav.) Ar ta…
Man sėdi ir taip pat jaučiu pilvo apačioje. 😊
GreenMe parašė:
Mano šiuo metu žagsi pilvo apačioje, vakar per echo sėdėjo
misslinute parašė:
Mano šiuo metu žagsi pilvo apačioje, vakar per echo sėdėjo![]()
O mano jau nuo 18sav guli žemyn galva įsitaisęs ir nebuvo apsisukęs, tai irgi žagsėjimą jaučiu apačioj
Šiaip ar sėdi ar ne, iš judesiukų galima spręsti. Man pirmasis, kai sėdėjo iki pat galo, tai aš labai aiškiai jaučiau galvytę, spausdavo man skrandį ir judesiai pagrinde žemiau bambos būdavo, kadangi kojytės ten, tai kaip ir savaime aišku. Kai guli žemyn galva, tada priešingai, daugiau judesiukų ties bamba ir aukščiau jos.
rudaake1991 parašė:
O mano jau nuo 18sav guli žemyn galva įsitaisęs ir nebuvo apsisukęs, tai irgi žagsėjimą jaučiu apačioj![]()
Tikrai taip, man kai sedi tai net galvą galima apčiuopti prie šonkaulių 😁
kj9914 parašė:
Gal turit kuri kokia foto savo pirkimo saraso vaistineje ka emetes? Kiek skaiciau visos skirtinga kiekį emesi. O as vis neprisibaudziu eit pirktis
Aš tai tokį rinkinį turėjau ir su savo anais gimdymais, ir šitam tokį pasiruošus ir dar papildomai pirkausi kelis vienkartinius rankšluostukus, man asmeniškai tokio rinkinio užteko

kj9914 parašė:
Gal turit kuri kokia foto savo pirkimo saraso vaistineje ka emetes? Kiek skaiciau visos skirtinga kiekį emesi. O as vis neprisibaudziu eit pirktis
Sau: sauskelnes, paketai, paklotai, iklotai liemenelei, vienkartiniai ranksluosciai, dregnos serveteles, clogin putos, speneliu kremas.
Kudikiui: oktisept, vata, ausu krapstukai, tie patys paklotai ir ranksluosciai, dregnos serveteles, sauskelnes, juros vanduo pipetemis, aspiratorius, termometras, nagu prieziuros rinkinys, sepetys, kremukas nuo issutimu.
Na mano mazdaug tokie daiktai higienai, aisku ne viskas is vaistines. Plius mes pirkom ir prausikli bei losjona kudikiui.
Del kiekiu - tai as pirkau pakuotemis. Sauskelniu sau 20, paketu po gimdymo pakuote, ranksluosciu 30, paklotu 30. Na maazdaug
geriau daugiau nei per mazai, susinaudos
2 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai