gaaby parašė:
Būna kartais baltas, bet aš pirmą kartą girdžiu, kad reikia valyt. Gydytoja nieko neminėjo.
Nes baltas gali buti nuo pieno arba nuo pienliges 🙄
gaaby parašė:
Būna kartais baltas, bet aš pirmą kartą girdžiu, kad reikia valyt. Gydytoja nieko neminėjo.
Nes baltas gali buti nuo pieno arba nuo pienliges 🙄
Bandel parašė:
Mano lelkai ryt 7sav, nakti miega gerai keliasi 2kartus tik. O diena 🙉 kokioj 5sav buvo kosmosas dienos miegui. O db jau pripratau kazkaip, pats nulusta kokiom 15-3…
Na žinokit mums trečia diena dienos miegelis - tragedija. Miega nebent mašinoj kai važiuojam apie 2h, lauke ar ant manęs apie 1h, o lovelej iki pusvalandžio (nes bandome pratinti nuo rankų miego lovelėje ir po 10min nuo užmigimo perkeliame) 🙈 poryt sueina 6 savaitės, tai čia nežinau kam "nurašyt" augimo šuoliui? Mėnuliui? 😁 Naktį įprastai keliasi 2k 🙈
S4ulutis parašė:
Na žinokit mums trečia diena dienos miegelis - tragedija. Miega nebent mašinoj kai važiuojam apie 2h, lauke ar ant manęs apie 1h, o lovelej iki pusvalandžio (nes ba…
Augimo suolis 4-8savaites. Tai galit nurasyti 😊 arba paprasciausiai demesio nori 🙂
Bandel parašė:
Augimo suolis 4-8savaites. Tai galit nurasyti 😊 arba paprasciausiai demesio nori 🙂
Tai kaip suprantu visas tas 4 savaite nuo 4 iki 8 valo būt va tie nemiegojimai, kybojimai ant krūtinės ir pan? 🤔 Nes kiek skaitau visur kitaip rašo sunku susigaudyti 🙈
S4ulutis parašė:
Tai kaip suprantu visas tas 4 savaite nuo 4 iki 8 valo būt va tie nemiegojimai, kybojimai ant krūtinės ir pan? 🤔 Nes kiek skaitau visur kitaip rašo sunku susigaudyt…
Nebutinai visos 4sav. Vieniem anksciau prasideda, kitiems veliau. Manajam prasidejo 5sav, o db jau apsiramines yra. Tik kad su pilvuku problemos yra
Bandel parašė:
Nebutinai visos 4sav. Vieniem anksciau prasideda, kitiems veliau. Manajam prasidejo 5sav, o db jau apsiramines yra. Tik kad su pilvuku problemos yra
raitosi? inkscia?nes maniskis taip
mel@nija parašė:
raitosi? inkscia?nes maniskis taip
Kieteja jam viduriai, tai piktas ir verkslenantis
Airijaa parašė:
. Ar yra kam taip buve? Daktare sako, kad kazKo netoleruoja is maisto, tai dabar praktiskai nk nevalagau...siuo metu jau praeidineja, bet ir pati odele tokia vietomis atserpetojusi, sausa, ypac prie kakliuko, ausyciu..5 sav mums</ Aš dar pabandyčiau pakeisti skalbiklius...
Mykele parašė:
Jau isitikinau, kad ne nuo ju, nes nepraeisinetu db berimas, nuslugsta, beja naudoju kur naujagimiam tinka
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai