AstaGri parašė:
Man gyd. Benušienė 12 sav scano metu sakė 100proc berniukas ir nipt patvirtino. Tai matyt priklauso nuo gydytojos, įrangos, vaiko pozicijos ar dar kažkokių požymių…
Renata91 parašė:
Na as kai buvau 14 sav tai genetike tik pridejus scana sako o bernas guli. As dar nustebau kad taip uztikrintai bet ji oasake kad labai aiskiai mato. Na ir aisku NI…
Apie Jūsų minimą gydytoją girdėjau tą patį ką dabar sakot, bet tokių kietų Lietuvoj yra mažuma, o kitas dalykas, berniukai anksčiau pasirodo, su mergaitėm yra sudėtingiau
mano vaikis per 18-20 sav. echo pasirodė tik pačiam gale echo., ką tarp kojų turi, tai gerai, kad prieš tai Nipt buvau pasidarius ir jau žinojau ko laukiam
nes tai šikną atsukę gulėjo, tai užsidengęs ir pan., labai slėpės žodžiu
mech23 parašė:
Nu tai kad geri gydytojai mato 😀😀 man su pirmu vaiku 12 savaiciu echo jau dave pimpos nuotraukyte, nekilo klausimu, kad bicas bus, net mes su vyru matem, kad tarp k…
Pilnai su Jumis sutinku, kad genetikai mato, nes jie labiau įgudę, bet kaip ir sakiau, berniukus dažniausiai anksčiau pamato. Smagu, kad Jums nesuklydo, mes mano ginė bijojo spėt arba vaikas tikrai nesirodė, kas toks yra