Rugsėjinukas22 parašė:
Temperatūra iki 39, pilvo skausmai, viduriavimas, kosulys 😩 net nenoriu prisimintk ☹️
Kiek laiko laikesi temperatura? Mums dabar covid. As be tenperaturos sergu, vaikui iki 39 pirma diena. Tokios baimės nesu gyvenime jautus.
Rugsėjinukas22 parašė:
Temperatūra iki 39, pilvo skausmai, viduriavimas, kosulys 😩 net nenoriu prisimintk ☹️
Kiek laiko laikesi temperatura? Mums dabar covid. As be tenperaturos sergu, vaikui iki 39 pirma diena. Tokios baimės nesu gyvenime jautus.
kaip pas jusu vaikus su sedejimu, ropojimu ir panasiai? mano vaikas pats nemoka atsisest, jei pasodinsi pasedes, bet pats ne, ropot irgi sudetingai, bando bet neiseina, veninteli ka gerai daro ir tai stovi ir bando stovet prie kiekvienos progos, zinau, kad negerai ir stabdom, bet kazkaip ir liudna, kad tai sunkiai su tuo sedejimu. Aisku, nepadejo ir tas, kad kai buvo mazesnis visas pilvas buvo isbertas ir streptokokas buvo isimetes i zaizdas, tai ten ant pilvo gulet ar sedet visai buvo tragedija, nes ir nestejo jam tragiskai ir tikiu skaudejo.Zodziu noretusi isgirst patirciu kaip pas kitas sekasi?
Juste56 parašė:
kaip pas jusu vaikus su sedejimu, ropojimu ir panasiai? mano vaikas pats nemoka atsisest, jei pasodinsi pasedes, bet pats ne, ropot irgi sudetingai, bando bet neise…
Mums 6 mėn. labiausiai nori sėdėti arba stovėti (prilaikomi), o dar net normaliainesivarto. Po geros savaitės au abiem pradėsim masažus ir mankštas, nes buvom pas reabilitologę, sakė tonusai raumenukų padidėję ir liepė mažiau jiems padėti 🫣
Juste56 parašė:
kaip pas jusu vaikus su sedejimu, ropojimu ir panasiai? mano vaikas pats nemoka atsisest, jei pasodinsi pasedes, bet pats ne, ropot irgi sudetingai, bando bet neise…
Sveiki, manau viskas savo laiku, pas mus nuo pilvo ant nugaros atsiverte lygiai 6 men. Jau galvojom viskas veluos, savarankiskai atsisedo 7.2 sav atsistojo 7.3 sav. Vakar pradejo ropot. manau vaikiukui reik duot laiko😊
Juste56 parašė:
Mano mergina pati neatsiseda,bet pasodinta sedi. Ropot net nebando,ridenasi per visa kambari,ir tiksla pasiekia tokiu budu
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai