Rugsėjinukas22 parašė:
Gal padėsit, patarsit kaip man elgtis. Primaitinimą košytėmis pradėjom 5,5 mėn. pradžia buvo sunki, bet įsivažiavom, mažylis pradėjo norisi valgyti. Susirgom Covid,…
Sveiki, kokie buvo Covid simptomai?
Rugsėjinukas22 parašė:
Gal padėsit, patarsit kaip man elgtis. Primaitinimą košytėmis pradėjom 5,5 mėn. pradžia buvo sunki, bet įsivažiavom, mažylis pradėjo norisi valgyti. Susirgom Covid,…
Agnė_LTU parašė:
Ar sunkus buvo sirgimas vejaraupiais mazylei?Pas vyresnele darzely dabar siaucia,neleidau su gydytojos patarimu,bet veliau nuejus,vis tiek gali dar uzsikrest,…
na žinokit labai sirgo, tik visa laimė, kad nebuvo labai aukštos temp., pradžioj didžioji susirgo, tai jau galvojau, kad labai išberta tik be temp ir nepasakyčiau, kad niežtėjo jai, tik dar prisidėjo pora dienų, kad labai pilvą skaudėjo ir vėmė prie viso to. O praėjus 2 savaitėm susirgo mažoji, tai jergau, man keturios paros buvo košmaras, trečia dieną ir temp iki 38,2 jau sukilo, tik, kad pasilaikė gal pora dienų ir didžiausi spuogai buvo ant veiduko, jų suskaičiavau virš 100, didžiausia bėda, kad vienintelė kūno dalis, kuria ji moka trint ir plaukuotoj galvos daly daug, o ant viso kūno mažesni. Tai rezultate, pradėjo sirgti kovo 5, o vaikas į save grįžo tik prieš 5 dienas. Bet su kuo šnekėjau, kieno mažyliams buvo, tai tik keli spuogeliai,žodžiu čia nežinosi. Bet jeigu būtų neužsikrėtus nuo dižiosios, tai tikrai būčiau paskiepijusi.
Vasariška parašė:
na žinokit labai sirgo, tik visa laimė, kad nebuvo labai aukštos temp., pradžioj didžioji susirgo, tai jau galvojau, kad labai išberta tik be temp ir nepasakyčiau, …
Eina sau. Gerai,kad mano dicke sirgo,kai pradejo darzely siausr vejaraupiai. Kaip tik ta diena kai norejau isleist po ligos,paskambino aukletoja ,kad vejaraupiai grupej. Tai susisiekiau su daktare,tai ne tik del mazosios patare 3sav nevest,bet ir dvimeciai sake kazkaip sunkiai serga... Zodziu baisi liga... Reikes ko gero paskiepyti abi ir bus rami galva 🫣 nebent dar sugebes susirgti kai po 3savaiciu nueis,bet tikiuosi ne 🫣
Agnė_LTU parašė:
Eina sau. Gerai,kad mano dicke sirgo,kai pradejo darzely siausr vejaraupiai. Kaip tik ta diena kai norejau isleist po ligos,paskambino aukletoja ,kad vejaraupiai gr…
Na žinokit sunku pasakyti, maniškės grupėj, jau didžioji dalis buvo prasirgę, nes siautė, kai buvo jiems 2-3 metai, tai aš tada saviškės neleidau ir su vėjaraupiais buvo daržely ramu iki šių metų. Tai didžioji mano apsirgo vasario vidury, o dar kiek žinau, kitose grupėse išlenda susirgimų ir db. Bet nenusiteikit blogiausiam, jei ir susirgs, gal su keliais spuogeliais
mano mama neatsiminė ar mes su broliu sirgę, tai aš stebėjaus, kaip galima 😁 tai turbūt tik 5 spuogus turėjom, nes aš išsityriau, pasirodo turiu antikūnų
Vasariška parašė:
Na žinokit sunku pasakyti, maniškės grupėj, jau didžioji dalis buvo prasirgę, nes siautė, kai buvo jiems 2-3 metai, tai aš tada saviškės neleidau ir su vėjaraupiais…
Nu jei jau susirgs,tai susirgs. Bet dabar dar palaikysiu namie
KrisTina12345 parašė:
Temperatūra iki 39, pilvo skausmai, viduriavimas, kosulys 😩 net nenoriu prisimintk ☹️
Doobilėlis parašė:
Sveikutės mamytės, klausimėlis, kokias gertuve naudojat?
Mano princesė nepripažįsta buteliuko
Turim ta pacia problema, maitinu sauksteliu arba kartais ir is puodelio geria 🙈 nupirkau 360 cup is muchkin, vandeniui ok, bet misinukui netinka.
3 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai