maria.nina parašė:
sveikutės , tai atvykau 4:30 matavo 4 cm, per 2.30 val iki 7 atsivėrė.Iškvepuoju dar sąremius pati, kaip manot greitai?;)
Labai individualu cia, bet linkiu greit pasimatyt❤
maria.nina parašė:
sveikutės , tai atvykau 4:30 matavo 4 cm, per 2.30 val iki 7 atsivėrė.Iškvepuoju dar sąremius pati, kaip manot greitai?;)
Labai individualu cia, bet linkiu greit pasimatyt❤
Sveikos. Grįžau iš gydytojos su tokia abejone dėl gimdymo Santarose.🙄 Ji kažkaip vis akcentavo, kad demesio pakankamai gausi tik jei tareisi su gydytoju kokiu. Šiaip labai konvejeris ir panašiai. Gal galite pasidalinti patirtimi, kurios gimdėte Santarose, ar tikrai jau ten visos taip užmirštos būna?
Lor@ parašė:
Sveikos. Grįžau iš gydytojos su tokia abejone dėl gimdymo Santarose.🙄 Ji kažkaip vis akcentavo, kad demesio pakankamai gausi tik jei tareisi su gydytoju kokiu. Šiai…
As gimdziau beveik pries 4m, man ten demesio pakako, su niekuo nesitariau. Paprasius pagalbos (nakti irgi) jos gaudavau, ateidavo paklaust kaip jauciuosi, ar reikia zvakutes nuo skausmo, kaip zindyt sekasi ir t.t.
Dabar kaip supratau is komentaru visur didelis uzimtumas, tai turbut daug demesio niekur negausim
Irete parašė:
As gimdziau beveik pries 4m, man ten demesio pakako, su niekuo nesitariau. Paprasius pagalbos (nakti irgi) jos gaudavau, ateidavo paklaust kaip jauciuosi, ar reikia…
Tai vat man irgi taip atrodo. Cia jau sėkmės reikalas ar papulsi ant zavalo, ar ne.
Giedrul parašė:
Sveikos, esam 37+3 po gydytos apziuros buvau pasiusta i skyriu patikrai, nes vaiko sirdute labai greit plaka. Taip jau gavosi, kad pagulde stebejimui, guliu su lase…
Na, kaip jauciates? Gal tiesiog tuo metu jus pati labai susijaudinus buvot ir vaikeliui persidave? Tie mazuliukai labai reaguoja i mamos savijauta. Na, bet esate mediku prieziuroje, o jie jau tikrai viska padarys, kad jums ir jusu vaikeliui viskas butu gerai 🙂
Sveikos mamytės, aš po apžiūros. Tikrino gimdos kaklelį, net iki dabar skauda. Labai nemaloni procedura. Sakė galvytė įsistačius, bet kaklelis uždaras dar. Šeštadieni terminas, užsirašė vizita kitam ketvirtadieniui. Jeigu princas neišlys iki to laiko, tai guldys skatinimui.
Mėnuliūkass parašė:
Sveikos mamytės, aš po apžiūros. Tikrino gimdos kaklelį, net iki dabar skauda. Labai nemaloni procedura. Sakė galvytė įsistačius, bet kaklelis uždaras dar. Šeštadie…
Man irgi siaubingai skaudejo. 😔 Bet tik tuo metu kol žiūrėjo.
EmyW parašė:
Man irgi siaubingai skaudejo. 😔 Bet tik tuo metu kol žiūrėjo.
O tai kaip ten tikrina? Ranką sugrūda? Man niekad netikrino dar
Lor@ parašė:
Sveikos. Grįžau iš gydytojos su tokia abejone dėl gimdymo Santarose.🙄 Ji kažkaip vis akcentavo, kad demesio pakankamai gausi tik jei tareisi su gydytoju kokiu. Šiai…
As atvirksciai jauciausi labiau prisimenama nei VGN. Pas mane daktaras buvo uzejas labai daug kartu visko klausineja kalbejosi, ko negaleciau pasakyti apie VGN. Gal nuo gydytoju priklauso🤔 bet santariskes rinksciausi jau vien del gimdyklu, jos akivaizdziai naujoviskesnes nei VGN.
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai