Lor@ parašė:
O tai kaip ten tikrina? Ranką sugrūda? Man niekad netikrino dar
Su pirstais, bet labai giliai kisa ir uztrunka apie 5s. Gal 10s kartais jei isitempi ir neleidi tikrinti. Man irgi kiek prisimenu labai nefaina procedura..
Lor@ parašė:
Su pirstais, bet labai giliai kisa ir uztrunka apie 5s. Gal 10s kartais jei isitempi ir neleidi tikrinti. Man irgi kiek prisimenu labai nefaina procedura..
Aushriuks parašė:
Na, kaip jauciates? Gal tiesiog tuo metu jus pati labai susijaudinus buvot ir vaikeliui persidave? Tie mazuliukai labai reaguoja i mamos savijauta. Na, bet esate me…
Sulasino lasine, as siaip ne taip nurimau, tai pirmiausia man paciai spaudimas nukritos, nes jau aukstas buvo, kad pajunge prie aparato buvo, tai leliuko sirdute laimei ir jau normu ribose, paeme kraujus, slapima ir dar ryt ir tikiuosi, kad ryj paleis i namus, o man bus pamoka, kad daugiau skysciu gert
Lor@ parašė:
Lyg ir su pirstais tik patampo. Bet iskart perspejo kad bus nemalonu
EmyW parašė:
Lyg ir su pirstais tik patampo. Bet iskart perspejo kad bus nemalonu
Tikrai nemaloniai skamba😬
Giedrul parašė:
Sulasino lasine, as siaip ne taip nurimau, tai pirmiausia man paciai spaudimas nukritos, nes jau aukstas buvo, kad pajunge prie aparato buvo, tai leliuko sirdute la…
Tuomet dziugu skaityt, kad jusu abieju savijauta pagerejo
pailsekit ir linkiu ryt jau keliauti i namucius 🙂
O aš vis dar palikta stebėjimui, trečia diena jau kaip lašalines lašina, tikrino kakleli 3cm jau. Kai atvažiavau buvo tik 1cm. Tai paleist, sake nebepaleis, jeigu per nakti pati nepagimdau, tai rytoj iš ryto kirps vandenis 😶🌫️ yra baimes ištikro, nes nežinau dar kaip viskas vyksta ir nepakanti skausmui🤕 o dar kai girdėjau, kaip kitos gimdyves nesavo balsu stauge, tai baimes dar daugiau atsirado😅 Guliu Panevėžio gimdymo namuose, tai personalas sakyčiau visai mielas🤭
Aushriuks parašė:
Tuomet dziugu skaityt, kad jusu abieju savijauta pagerejopailsekit ir linkiu ryt jau keliauti i namucius 🙂
Tikekimes dar mazojo lauksim namie 🙂
viktorijab620 parašė:
O aš vis dar palikta stebėjimui, trečia diena jau kaip lašalines lašina, tikrino kakleli 3cm jau. Kai atvažiavau buvo tik 1cm. Tai paleist, sake nebepaleis, jeigu p…
Geriau nezinoti kaip buna, ramiau bus🙂 bet pagalvokit tiek beliko tuoj maziukas leliukas bus ant ranku
maria.nina parašė:
labas rytas! na ką rašau iš greitosiosprasidėjo reguliarūs sąremiai kas 10min, tai per valandą jie jau kas 6-7 minutes
Tikiuosi čia ne paruošiamieji man kreči…
Kaip jūs? Gal jau sūpuojate savo stebūklėlį ant rankų? 🤱🏻
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai