Spaliukas parašė:
O to kaklelio tikrinimas 100% visoms labai nemaloni procedura ar kam pasiseke kad normaliai? :/ man rytoj tikrins, pradedu bijot net to...![]()
Nebuvo labai faina ir malonu, svarbiausia nusiteikit tam ir viskas bus gerai 🤗
Spaliukas parašė:
O to kaklelio tikrinimas 100% visoms labai nemaloni procedura ar kam pasiseke kad normaliai? :/ man rytoj tikrins, pradedu bijot net to...![]()
Nebuvo labai faina ir malonu, svarbiausia nusiteikit tam ir viskas bus gerai 🤗
Spaliukas parašė:
2 kartus tikrino skirtingos ginekologės, tai viena kai tikrino buvo nemalonu bet pakenčiama, o kita kai patikrino tai net atrodo užpakalį pakėliau kaip skaudžiai😀
Spaliukas parašė:
Aš nieko nejaučiau 😎
Spaliukas parašė:
Man tikrino pirma karta pries savaite, tai buvo nemalonu, bet tai tik 5s., po patikrinimo pilva siek tiek maude. Ir siandiena tikrino, kadangi ten jau viskas suminksteja, leidziasi praktiskai nieko nejauciau. O ir smagiai nuteike, kad jau ant dienu galesim gimtadieni svesti. :))
viktorijab620 parašė:
O aš vis dar palikta stebėjimui, trečia diena jau kaip lašalines lašina, tikrino kakleli 3cm jau. Kai atvažiavau buvo tik 1cm. Tai paleist, sake nebepaleis, jeigu p…
Aiškutis o aš rytoj jau vaziuosiu į priemima pusę 9 nes siuntimas su užsitęsusių nėštumu 🙂 esu irgi iš Panevėžio
Spaliukas parašė:
Man tikrino pirmadieni, tai buvo nemalonu, bet neskaudejo.
Kiek supratau nuo gydytojo priklauso. Ateinancia savaite vel keliausiu kaklelio tikrinti. Terminas kita savaitgali.. bet nejauciu jokiu artejancio gimdymo simptomu.
Giedrul parašė:
Sulasino lasine, as siaip ne taip nurimau, tai pirmiausia man paciai spaudimas nukritos, nes jau aukstas buvo, kad pajunge prie aparato buvo, tai leliuko sirdute la…
O minejo, kad cia del skysciu trukumo jums buvo? Nes man irgi jei skysciu maziau diena geriu, kita atrodo lyg spaudimas aukstesnis. Galvojau, jog labiau sutapimas...
pinkz parašė:
Man tikrino pirmadieni, tai buvo nemalonu, bet neskaudejo.Kiek supratau nuo gydytojo priklauso. Ateinancia savaite vel keliausiu kaklelio tikrinti. Terminas kit…
Man terminas šeštadieni, bet požymių jokių. Šiandien tikrino kaklelį, tai uždaras dar. Pati gine net nusijuokė, sako nežinau ar sakyt iki pasimatymo ar nesakyt 😂
Spangolele parašė:
2 kartus tikrino skirtingos ginekologės, tai viena kai tikrino buvo nemalonu bet pakenčiama, o kita kai patikrino tai net atrodo užpakalį pakėliau kaip skaudžiai😀…
O kazin negalima pries visa procedura paprasyt svelniau, kazin nesupyktu?...
Spaliukas parašė:
O kazin negalima pries visa procedura paprasyt svelniau, kazin nesupyktu?...![]()
Galit gauti atsakyma cia ne pageidavimu koncertas 🙂
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai