2022.07.06 10:57 (prieš 4 m.)
Chinchinke parašė:
Del migdymo tai yra mylu.lt berods ar kiskiai sapnupja bei miego pelytes ir dar visokiu instagramu, kurie turi net mokamus kursus, kaip vaika ismokyti paciam uzmigt…
Jei domina migdymo būdai, atliepiantys kūdikio poreikius, labai rekomenduočiau paskaityti "Ramaus miego knygą". Aš pati netikiu tuo mokymu užmigti pačiam, tiksliau, tikiu, kad kūdikį galima "išdresiruoti", bet ar tai yra tai, ko jam reikia, labai abejoju
Plaukai man irgi slenka šiuo metu, bet guodžiuosi, kad tai natūralus etapas ir greitai praeis. Nuo vitaminų ligšiol susilaikiau, esu skaičiusi, kad jų geriau vengt iki 6 mėn. siekiant išvengt alergijų, bet manau, greitu laiku pradėsiu. Su energija kaip ir viskas tvarkoj, kiek įmanoma su dviem mažais vaikais namie besisukant. Gal ir psichologinis momentas yra, nes po patirties su dukra buvau nusiteikus, kad su sūnum bus sunkiau, nei dabar yra.
Mamos, o ar yra dar tokių nemėgėjų važiuot automobiliu? Pas mus kažkoks siaubas, važiuojam ar 10, ar 100 km, visą kelią klykia. Ir taip jau pora mėnesių. Dukrai irgi buvo toks etapas, bet greitai praėjo, o sūnui va kol kas nepraeina. Tai ir prie jūros jokio važiavimo planuot kol kas negalim, 300 km važiuot klykime ir jam, ir mums per didelis stresas būtų