Roberta12322 parašė:
Sveikos 🙂, ar jums nepasitaiko toks staigus duriantis skausmas ties tarpviete? Atrodo kaip su kokia adatele, trunka kokias 3 sek.?
Buna, buna😁
Roberta12322 parašė:
Sveikos 🙂, ar jums nepasitaiko toks staigus duriantis skausmas ties tarpviete? Atrodo kaip su kokia adatele, trunka kokias 3 sek.?
Buna, buna😁
Sveikos , dabar įdomu vakar visa diena buvo nereguliarus sąrėmiai atsirasdavo ir dingdavo tarp sąrėmiu buvo 5min ir 15min ir vėl 5min įvairiai pas mane po paskutinio patikrinimo buvo 3cm atsivėres gimdos kaklelis kamštis pasišalines šiandien vaiko judėsiai apmažėja tai suprantu po truputi galiu ruoštis tikrajam gimdymui? Man yra 36sav 4d
4kvile parašė:
Sveikos , dabar įdomu vakar visa diena buvo nereguliarus sąrėmiai atsirasdavo ir dingdavo tarp sąrėmiu buvo 5min ir 15min ir vėl 5min įvairiai pas mane po paskutini…
Su pirma dukra nelabai jutau sąrėmius tai net neįsivaizduoju kaip čia kas😊
4kvile parašė:
Sveikos , dabar įdomu vakar visa diena buvo nereguliarus sąrėmiai atsirasdavo ir dingdavo tarp sąrėmiu buvo 5min ir 15min ir vėl 5min įvairiai pas mane po paskutini…
Dar sunku nuspėti, bet vaiko judesius labai sekit, jei jų tikrai sumažejo ar nėra tai reikia važiuoti tikrintis
Laukianti1990 parašė:
Prijunkite mane prie uždaros birželinukų grupės. Terminas 06.24
Ačiū![]()
Mane taip pat, ačiū
Terminas 06.14
Bankauskienė parašė:
Šiandien buvau echo, rodo 35-36 savaitę nėštumo, pagal viską 38 suėjo penktadienį, gydytoja nieko blogo nepasakė, sakė nėštumas išnešiotas, vaikas sveria 2,623kg, b…
1Skorpe parašė:
Sveikos, artėja susitikimo su mažyliais metas, gal kuri domėjotės hipnoterapiniu gimdymu,o gal turite minčių,ką imti į gimdyklą,kas teiktų nusiraminimą, nukreiptų m…
Imkit vyra, bus galima ir rekt ant jo, ir pasiuntinet jei ko reiks ir bus kas paglostys galvele
man per pirmaji labai padejo ;)
Felicia parašė:
Sveiki, kaip galėčiau prisijungti prie uždaros birželinukų grupės?![]()
As taip pat noreciau labai, su pirmojo vaiko grupele dar siandien bendraujam, bet jau pradzioje neprieme kazkodel
Sveikos, gal, kurios nebe pirmakartės mamos galės kažką pakomentuoti, su pirmu nėštumu buvo rastas tepinelyje streptokokas ir gimdymo metu leido antibiotikus, o dabar su antru gaunu atsakymą, kad nerastas 🙄 ar gali taip būti, kur jis dingo jei aš nešiotoja, man dabar neramu,kad blogai atliktas tas tepinėlis 🤔☺️
16 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Planuok…