Geltona lelija parašė:
Sveikos, pasidalinsiu manyciau naudinga informacija. Siandien buvom pas daktare skiepui ir tik iejus i kabineta ir paguldzius lelyte ji pradejo melynuot,akys issipu…
Ačiū, kad dalinatės. Net aš skaičiau kvapą sulaikius 🙈
Geltona lelija parašė:
Sveikos, pasidalinsiu manyciau naudinga informacija. Siandien buvom pas daktare skiepui ir tik iejus i kabineta ir paguldzius lelyte ji pradejo melynuot,akys issipu…
Ačiū, kad dalinatės. Net aš skaičiau kvapą sulaikius 🙈
Aureja89 parašė:
Kaip Jūsų mažylių pilvukai? Mes jau riečiamės ir turim dujų. Tikriausiai diegliukai prasidėjo. Bet neramu ir tai, kad mažai kakojam. Skaičiau, kad gali kakoti 5-6 k…
Kakų turi būti 3-4k, sysių 6.
Aureja89 parašė:
Kaip Jūsų mažylių pilvukai? Mes jau riečiamės ir turim dujų. Tikriausiai diegliukai prasidėjo. Bet neramu ir tai, kad mažai kakojam. Skaičiau, kad gali kakoti 5-6 k…
Viskas gerai, maniškis dviejų sav irgi, tuštinasi kartą per kelias dienas. Svarbu vaikas gerai jaučiasi, ir visiškai normalu, kad nesituština kelias dienas. Ypač maitinami MP. Aš pradžioj irgi panikavau, nes pirmas tris paras tuštinosi, o paskui visą savaitę nieko. Bet jautėsi gerai, pilvukas minkštas. Dabar irgi šiandien trečia diena vėl nedaro kaku.
MoonSun parašė:
Viskas gerai, maniškis dviejų sav irgi, tuštinasi kartą per kelias dienas. Svarbu vaikas gerai jaučiasi, ir visiškai normalu, kad nesituština kelias dienas. Ypač ma…
O kaip su dujomis. Man atrodo lyk pilvukas kietesnis ir rieciasi... steni. Gaila maziukes.
Aureja89 parašė:
O kaip su dujomis. Man atrodo lyk pilvukas kietesnis ir rieciasi... steni. Gaila maziukes.
Dujos išeina normaliai, nors vakarais kartais pučia pilvelį, bet šiaip viskas gerai. Pažiūrėkit kai ramiai būna ar nekietas, nes kai rėkia visada įsitempia ir atrodo kietas.
Karamele4725 parašė:
Omg jum tiek mazai daro😄 as per nakti 7 kokius pampius pakeiciu, per diena buna ir iki 20. yra nekarta ir apsikes ir apvares bekeiciant pampi, i vonele prikakojes…
Speju maniske neprivalgo. Valgo uzmiega, atpila daug.
Karamele4725 parašė:
Omg jum tiek mazai daro😄 as per nakti 7 kokius pampius pakeiciu, per diena buna ir iki 20. yra nekarta ir apsikes ir apvares bekeiciant pampi, i vonele prikakojes…
Pas mus tapati situacija.. 😁
Aureja89 parašė:
Speju maniske neprivalgo. Valgo uzmiega, atpila daug.
Maniskis atpilineja LABAI daug. Bet jis ir ryja kaip nenormalus😅 trauka gera turi, dar kai bega is papo 7 sroves tai kur ten nepriris to pieno. Pavalgo per 2-3 min. Padeda pries maitinant nusitraukti siektiek, ne tokia srove bega ir ilgiau valgo.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai