jovititee parašė:
Sveikos merginos, ar vartojate kokius nors vitaminus nėščiosioms?😇
Taip, pregnacare + folio rugstis.
jovititee parašė:
Sveikos merginos, ar vartojate kokius nors vitaminus nėščiosioms?😇
Taip, pregnacare + folio rugstis.
sigma192 parašė:
Sveiki, nieko tokio, kaip tik viska viska patikrins. Paskirs kraujo tyrimus.
Taip, as suprantu, bet as nenorejau pas musu ambulatorijos gine. Nes nu nelb kokia.
Agemaga parašė:
Taip
Kokius vartojate?😊 Kol kas geriu tik folio rūgštį, tad žiūriu kokius vitaminus reiktų įsigyti
jovititee parašė:
Kokius vartojate?😊 Kol kas geriu tik folio rūgštį, tad žiūriu kokius vitaminus reiktų įsigyti
Veridian nescioms
jovititee parašė:
Manau čia geriausia jus prižiūrinti gydytoja jums galėtų patarti. Aš pvz pati nieko nepirkau, po tyrimų pamačiau ko trūksta ta daktarė ir rekomendavo gerti
Svietachka parašė:
Pregnacare geriau 1 nestuma visa ur folio rugsti ir viskas ok buvo. Irbtai gale jau man truko ir gelezies ir ketonu buvo.
Ketonai ir neturi nieko bendro su vistamais jie nuo skysciu trukumo
ambeled parašė:
As tik folio rugsti ir vit D. Ir tai jei nepamirstu.
Istikruju tai man tik 8-ta savaite o manau pradyt tyrimo del cukraus. Dziovina ne …
As turejau gestacini diabeta visa nestuma tai po
Gimdymo viskas susitvarke. As gerdavau po 2-3 l ir visteik ketonu gale atsirado jau atorode mimentais sprogsiu😂 buvau 16 kg priaugus cia su 1 o dbr su 2 nzn sprogsiu is vis itariu😂😂😂 bet nzn geriau ir dbr geriu ta pati jauciuos gerai nepykina ir darbe judu daug tai kita savaite einu pas gydytoja privaciai ziuresiu ka sakys o del tepliojimu sakenisrasys vaistu ir vakar oaskambink sako nieko nereikia pakartotinkrauja ketvirtadieni ryte o oenktadieni paskambinsim jum ar nekrenta kiekis ten reikia stebet... mano jau visos venos subadytos😫 nespejau izvyt vel ima ir ima...
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai