Pavasario0325 parašė:
Man taip pat dabar 34 metai,35 sueina kovą,ginekologė iš kart paklausė ar kai gimdysiu bus 35 ir davė siuntimą pas genetikus.pasakė kokiom dienom geriausia registru…
O per kur registruojamas? Per esveikata?
Pavasario0325 parašė:
Man taip pat dabar 34 metai,35 sueina kovą,ginekologė iš kart paklausė ar kai gimdysiu bus 35 ir davė siuntimą pas genetikus.pasakė kokiom dienom geriausia registru…
Bordines parašė:
Aš skambinau į santariškių registratūrą ištisai,per dvi savaites tik pavyko užsiregistruoti
Smiley parašė:
Nežinau, aš genetikus žiūriu kiekvieną dieną. Kaip nėra vietos taip nėraKauno klinikose išmeta, bet data netinka,nes reik gruodžio pirmoje pusėje... tai gineko…
Aš Kaune klinikose lankiausi pas Machtajeviene 12 savaitę, dabar reiks keliauti 18-20, taip pvz pas ją registruoja 2 savaitės iki norimo vizito ir tik pirmadieniais, reiks gaudyti vizitą
ambeled parašė:
Man bus 41 kai lelius gims. Gyvenu uzsieny tai jokiu genetiku. Visiems nusispjaut.
O kur čia taip nei ne paslaptis? Žinau, kad pvz prancūzijoj visoms nepriklausomai nuo amžiaus yra genetinė apžiūra
Laumme parašė:
O kur čia taip nei ne paslaptis? Žinau, kad pvz prancūzijoj visoms nepriklausomai nuo amžiaus yra genetinė apžiūra![]()
Screeninga ta paprasta tai padaro,bet kad gyd konsultacija tai nebent speju jau kazkas negerai. Uk.
Po kovido tai isvis net ne faktas kad pamatysi akusere. Turim atveju kai 19 sav nei vieno skano,screeningo id pan. Labai ziauru. Plius priklauso kur gyveni nes skyriasi net taisykles.
Milda898 parašė:
Sveikos. Per savo gyvenimą iki nėštumo, galėčiau suskaičiuoti kiek kartų man skaudėjo galvą. Neturėjau su tuo problemų. O dabar per mėnesį jau tris kartus turėjau …
Sveiki, aš irgi esu iš tų, kurie turi pastoviai galvos skausmus. Kitose forumuose paskaičiau, kad reikia gerti vandenį. Nežinau ar tai padeda, man padėjo. Jeigu jau skauda reikia gerti šiltą vandenį-2 puodelius, mažais guršniukais. Bet neužleisti, o gerti pastoviai po 2 lirus. Kažkas forume siūlė gerti mieralinį Vytautas.
Vicia parašė:
Sveiki, aš irgi esu iš tų, kurie turi pastoviai galvos skausmus. Kitose forumuose paskaičiau, kad reikia gerti vandenį. Nežinau ar tai padeda, man padėjo. Jeigu jau…
Ir man labai padėjo vanduo.galvos skausmas buvo nežmoniškai stiprus,o pradėjus gerti daugiau vandens skausmas daug mažesnis arba visai nėra.
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai