Meškutėklp parašė:
Sveikosjungiuosi į jūsų grupę. Terminas buvo liepos 14, tačiau vaikelis gimė birželio 14d, 36 + 5d.
mes dar ligoninėj Klaipėdoj.
Sveikinimai! ☺️
Meškutėklp parašė:
Sveikosjungiuosi į jūsų grupę. Terminas buvo liepos 14, tačiau vaikelis gimė birželio 14d, 36 + 5d.
Sveikinimai! ☺️
Meškutėklp parašė:
Sveikinimai! Kaip sekėsi gimdymas?
Vejuota22 parašė:
Sveikos! Na kaip kitos jauciasi?
Man po apziuros sake, kad visiskai neatsiveres yra gimdos kaklelis🤷♀️ visiskai! T…
Jaučiu paruošiamuosius kiekvieną dieną, buvo ir pakraujavimo. Pirmadienį buvo vizitas pas gydytoją, sakė, kad galvytė jau įsistačiusi. Kaklelis minkštėja, bet atsivėręs dar tik 2 cm. 🙂 Jau laukiam kada mažasis sugalvos pasirodyti, pirmadieniui vėl turim vizitą pas gydytoją. 🙂
Meškutėklp parašė:
Sveikinimai. ❤️
Meškutėklp parašė:
Sveikinimai!!🎉Greito atsigavimo o vaikeliui skanaus mamos pienuko ir ramių naktelių!!!❤️ Kai atsigausit -laukiame kaip viskas prasidėjo ir praėjo.. daug čia mūsų dar laukiančių "begemotukių"...
Meškutėklp parašė:
Sveikinimai!❤️❤️❤️
Geltona lelija parašė:
Gal is jusu kuri yra bandziusi spenelio koreguokli is Phillips Niplette? Man su pirmu jau buvo kad tik viena dirbanti krutis nes kitos spenelis i vidu ir reikia dir…
Man vyras paprastą didenį švirkštą pavertė spenelio ištraukėju. Tiesiog pragręžė ten,kur įsistato adata reikiamą plotą pagal spenelį. Ištraukėjo principas tas pats. Dar pastebėjau,kad duše iššokdavo tas įtrauktasis. Sėkmės🙂
1Skorpe parašė:
Man vyras paprastą didenį švirkštą pavertė spenelio ištraukėju. Tiesiog pragręžė ten,kur įsistato adata reikiamą plotą pagal spenelį. Ištraukėjo principas tas pats.…
Vejuota22 parašė:
Sveikos! Na kaip kitos jauciasi?
Man po apziuros sake, kad visiskai neatsiveres yra gimdos kaklelis🤷♀️ visiskai! T…
Sveiki 06.14 dalyvavome dukros gimtadienyje 🥰🥰🥰
Maksilend parašė:
Sveiki 06.14 dalyvavome dukros gimtadienyje 🥰🥰🥰
Sveikinimai. 🥰🤗
18 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai