Hope12 parašė:
Man taip pat dare streptokoko tyrima ir tikrai ne is ano galo kaip cia viena nare rase😁 nerado ir mansiandien extra buvau pas gine,nes labai strenas ir pilva s…
Nieko sau, 5 cm yra didelis atsivėrimas. Ar nieko nejaučiat?
Hope12 parašė:
Man taip pat dare streptokoko tyrima ir tikrai ne is ano galo kaip cia viena nare rase😁 nerado ir mansiandien extra buvau pas gine,nes labai strenas ir pilva s…
Giedrė. parašė:
Paskauda nugara ir pilvas labiau kieteja,bet taip dar pakenciamai
man tik i santaras vaziuot,bet sake kol nereguliarus skausmai ten manes nelabai guldys,tai kol kas dar namie pabusiu bent kol labiau viskas suaktyves
Vicia parašė:
Čia Lietuvoje?nes mano ginė minėjo, tai privalomas tyrimas.
Norvegijoje. Nei gliukozes nei streptokoko nedare. Kaklelis ir tas niekada neziuretas ir nematuotas.
Hope12 parašė:
Paskauda nugara ir pilvas labiau kieteja,bet taip dar pakenciamaiman tik i santaras vaziuot,bet sake kol nereguliarus skausmai ten manes nelabai guldys,tai kol …
Na kaip jus laikotes? Kokia situacija?
Tute. parašė:
https://sam.lrv.lt/uploads/sam/documents/files/Veiklos_sritys/Programos_ir_projektai/Sveicarijos_parama/Akuserines%20metodikos/B%20grupes%20hemolizinis%20streptokok…
Kad viso teksto neskaityt, tai 2.1 punkta perskaitykit
jurgaxjurga parašė:
Jei mama mano, kad jos pasirinkimas nesidaryti tyrimo.... kuris dėja, bet paiimamas iš makšties, o ne analinės angos (nežinau kur čia taip nepataiko 😅) tai jos pasi…
Paskaitykite sam metodikas kaip imamas b grupes streptokoko meginys, tada rasykit
nes panasu kad jus tikrai nezinote ;) p.s idejau ir nuoroda ir pazymejau punkta, kad ilgai ieskot nereiktu ;)
Tute. parašė:
Paskaitykite sam metodikas kaip imamas b grupes streptokoko meginys, tada rasykitnes panasu kad jus tikrai nezinote ;) p.s idejau ir nuoroda ir pazymejau punkta…
Na man tikrai braukė ir per užpakalį, tik gal mažiau giliai nei per priekį. Streptokoko nėra
MonikaPu parašė:
Na man tikrai braukė ir per užpakalį, tik gal mažiau giliai nei per priekį. Streptokoko nėra
Man taip pat braukė tikrai ir nenustatė
23 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai