Shiurkshtuke parašė:
Kokį buteliuką naudojate?
Mes nuo pirmos savaitės naudojam Tommee Tippee buteliuką ir neturim jokių problemų - noriai tiek buteliuką,.tiek papą ima 😉
Šiaurėsbanga parašė:
Čia vadinasi raganavimas. Ir mums taip yra. Google rašo:
Tai mes jau kokią savaitę turbūt taip raganaujam 😅 pampis pakeistas, valgyt nenori, miegot nenori - tik pas vyrą ant rankų uzmiega 🫣
dovilythe parašė:
Mamytės, tos kurios jau pildėte prašymus dėl VPA darbovietėje, ką rašėte prašyme? Kaip suprantu pagal naujus reikalavimus dabar ir tėčiai turi 2 mėn. eiti vpa. Praš…
Darbdaviui pildot taip pat kaip ir Sodroj - 18 men arba 24 men. Tik jūsų dardaviui visai neaktualu ar vyras eis tų savo neperleidziamu men ar ne nes VPA išmoka moka Sodra. Tai vyras jei ims tai turės ten atskirą prašymą rasyti. O jus su savo darbdaviu jau atskirai tarsites kada i darbą gryztat - ar norėsite anksčiau ar veliau gryzti. O gal laiku. 😉 Jam tik tas pirminis prasymas svarbu kad sutaptu su Sodrai pateiktu prasymu, o paskui ten galima koreguoti pagal situaciją 😉
ReDi. parašė:
Kaip planuojat saugotis, tos kurios dabar vaikučių neplanuoja greitu metu? 🤔
Aš irgi mąstau apie spiralę, nes spiralė ne hormoninė, tai neslopins laktacijos (taip bent jau turėtų būti)- vistiek reiks tartis su gyd kokią ji rekomenduoja.
Oksana D. parašė:
Injekcija? Nieko nesu tokio girdėjus. Kas čia per esmė?🙂
As irgi pirmą kartą girdžiu... 🤔
AušraGoš parašė:
Aš po pirmagimės naudojau silverline spiralę (kainavo apie 30 eurų), išnešiojau spiralę daugiau nei 5 metus. Norėjau iškart dėtis mirena bet ginekologas neleido, sa…
Klausiat kokia tikimybė pastoti jei nėra mėnesinių? Na jei nėra mėnesinių tai ir nepastosit - bet negalit žinoti, kad būtent tą men jums pvz nuspres atsinaujinti menesines ir pasimylesit butent per ovuliaciją 😅 vienintele isieiti matau tai nebent darytis ovuliacijos testa pries mylintis tai bent jau zinosit ar nevyksta ovuliacija ir ar nera tikimybes pastoti. 😅
kkiiss parašė:
O gal kas jau bandėte mylėtis su vyru? Aš negiliai plyšau, jau maždaug mėnuo praėjo, rodos kaip ir sugijo viskas, bet bandėm mylėtis, tai atrodo skauda ten, kur ran…
Tiek per kursus, tiek mano gine tiek isleidziant is ligonines pabrėžė kad sexo po gimdymo negalima 2 mėn. Tik po gines apziuros jin pasakys ar jau viskas atsistate, susitvarke ir galima gryzti prie įprasto gyvenimo.
Šiaurėsbanga parašė:
Panašiai ir mums. Iki tol vežime irgi gulėjo visai neblogai, bet pastaruoju prabudinėja. Va vakar išėjau ir pradėjo verkt isteriškai atvira burna, gerai kad miške b…
Gali būt del šaliko - jei liečia skruostą tai gali žadinti žindymo refleksą (aš bent jau taip saviškę paraginu valgyti kai prie papo prisnaudzia - pakutenu zanduka) - tai jai šalikas kutena, vaikas supranta kad reikia valgyti, o valgyti niekas nieko neduoda, tai ir verkia 😅
ReDi. parašė:
Reikėjo pirkti per norfos ar camelijos laimės valandas, tada berods apie 20% nuolaidą taiko 🙄
Reikia eit i vaistinę ir klaust, nes yra vaistines pasitvirtinusios sąrašą vaistų, kuriems netaikomis nuolaidos. Ir dazniausiai tai būna yie visi brangūs vaistai 🙄